Originally posted by Dora
View Post
ELM 327 usb OBDII vasa iskustva i saveti oko koriscenja
Collapse
X
-
sto steta?
kad mi crkla bobina ispiso gresku, zamenio bobinu, izbriso greske i sve super.
tako i za senzor radilice.
da se vide greske, za prvu pomoc, preko torque programa na primer sasvim ok dzidzumidza.
pa i fiatecuscan radi preko nekog elm327, pa i snjim se uradi ponesto.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ako ti je konektor u motornom prostoru pored akumulatora, onda ni ne možeš priključiti klasičan OBD konektor, drugačije izgleda...
Ako ti je u kabini klasičan OBD konektor, ima šanse da će raditi. Tako stoji u autodati, prelomno godište i ima 2 tipa konektora."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Dale nemoj pogresno razumeti ali uzmi CDP-a i Delphi ili Autokom soft 2013-3 i imaces univerzalca za jos puno stvari jer evo sada pokusavam da noviju ver. softa 2014-1 instaliram a imam i TEXA TXT sa IDC 4 i mogu ti reci za taj novac ulozen u CDP moze da parira TEXA diagu. Potreban ti je jedan Lap top vrednosti do 30-40 e Trojka na 80-1000Mhz i 512 ram-a i hard do 20GB netreba ti nista mocnije instaliras i vozi imaces diag koja radi Motor Transmisiju Air bag-ove Reset servisa radi i Forda Codiranje dizni BMW-a i Mercedesa i jos puno toga sasvim dovoljno cak i previse za Home made...Originally posted by DaliborKg View PostZnaci bacanje para. Ima li neka kuju preporucujete za moju Mazdu?Last edited by clico; 20.11.2014, 15:39.
Comment
-
-
imam elm 1.5v i kod mene na partneru 2004g 1.9d prikazuje samo temp. rashladne tecnosti, br. obrt. motora, brzinu kretanja i nista vise, takodje drugar ima elm i probali njegov, pomislih mozda moj ne valja, njemu na citroenu c5 2.2hdi 2003 cita sve na motoru a kod mene opet isto, dal postoje neka podesavanja kojim ja mogu da otvorim te ostale funkcije, npr. MAF , softver je scan xl, e sad protokoli za komunikaciju su nam drugaciji meni je KWP SLOW njemu KWP FAST dal to mogu nekim podesavanjem da premostim?
Comment
-
-
Originally posted by mishja View Postimam elm 1.5v i kod mene na partneru 2004g 1.9d prikazuje samo temp. rashladne tecnosti, br. obrt. motora, brzinu kretanja i nista vise, takodje drugar ima elm i probali njegov, pomislih mozda moj ne valja, njemu na citroenu c5 2.2hdi 2003 cita sve na motoru a kod mene opet isto, dal postoje neka podesavanja kojim ja mogu da otvorim te ostale funkcije, npr. MAF , softver je scan xl, e sad protokoli za komunikaciju su nam drugaciji meni je KWP SLOW njemu KWP FAST dal to mogu nekim podesavanjem da premostim?Last edited by clico; 03.02.2015, 01:27.
Comment
-
-
ima EGR i MAF i u njemu integrisan senzor temperature, dovoljno da me seha
Clico dao sam taj primer zbog poredjenja da kod njega cita MAF a kod mene ne, MAF koji je kod mene ugradjuje se u 2.0HDI ili JTD motore i tamo ih cita kod mene ne, na to se odnosilo pitanje, razumem ja da je to sranje od 1000din. i ocekivao sam da ne radi uopste iskreno, ali radi, valjda sreca, nego ti si majstor dijagnostike kazi meni jel moze da se ugodi da on cita MAF ili ne, posto kad otkopcam MAF nemam nikakvih promena u radu motora bilo da je ladan ili vruc? I da li ce namenska dijagnostika da pokaze (mozda nije pravi izraz) ispravnost ovog senzora ako ova ne moze? Hvala
Comment
-
Comment