stilo security failure

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tech
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2008
    • 384
    • Novi Sad

Originally posted by karazoki
    Mislim da su citali sa body racunara jer nemaju znanje da udju u ovaj drugi(dali se u njemu nalaze kodovi )
    Proveri tacno da znas odakle je iscitan dati kod.U slucaju gubitka komunikacije izmedju rac. motora i body racunara trebala bi da bude greska u body-ju gde se kaze da zahtev za kodom nije primljen.Pod tim se misli da posle davanja kontakta racun. motora nije poslao zahtev za kod-om body-ju sto bi inace trebalo jer tako pocinje proces.
    Pozeljno je ocitati greske i u racunaru motora i u body-ju.Sigurno postoje na oba mesta.Dace ti bolju sliku sta se desava.
    Kulturno (ne bezobrazno) im predlozi i da za pocetak provere antenu kod-a i dve zice koje je povezuju sa body-jem.

Comment

• karazoki
      CBC Veteran
      • 25.08.2005
      • 157
      • Krusevac

Danas sam zavrso tu muku sa kolima.
      Sa momcima iz delte nisam bio bezobrazan drugarski smo se rastali jbg. nisu oni krivi sto neznaju.
      Prijatelj mi iskopao broj tipa koji se ovde bavi dijagnostikom i ja oteram auto. Zakacio ga na lap. i kaze moze da se uradi i da dodjem za sat vremena.Posle sat ja doso i upalio autoi sa istim klucem . Rece mi da onaj rezervni i nije bio kodiran i sa njim mose samo da\ se otkluca brava.
      Kad bolje razmislim ja rezervni nikad nisam ni stavio u bravu od kad sam kupio auto vec je uvek bio kuci ko rezerva...
      Pitam ga sta nije radilo a on kaze da je morao da skine kod i da reprogramira kljuc. E to zadovoljstvo m kosta 150 evrica
      Da su smeli ili znali ovi iz delte da odrade poso vise sam voleo njima da dam 16200 din za 3 nova kluca i kod karticu ali .....

Comment

Working...
      X