Drugarov auto, stilo JTD 115ks, 2002 godina,
Crkne mu akumulator, upali ga na guranje i od tada nema servo.
Bio u Valjevu kod tri dijagnosticara, nisu uspeli nista da urade,
Svi osigiraci i reliji ispravni, dobija napon do tog kontrolera za servo (ne znam tacne nazive jer nisam bio sa njim kada je terao auto na dijagnostiku)
Zadnja konstatacije je da je otisao neki deo, evo brojeva i oznaka
Oznaka Fiat-a : 00046826724
Oznaka TRV 93897
Taj kontroler koliko sam ukapirao ne ide preko standardnog ECU-a, vec je zaseban i nisu uspeli da mu pristupe,
Ponudjene su mu dve opcije, za prvu nismo sto posto sigurni da moze da se uradi a to je ucitavanje novog softvera u Beogradu,
druga je kupovina celog servo upravljaca il ista vec u Sapcu
Dajte neke predloge, ako ima neko da moze da resi ovaj problem neka mi ostavi broj telefona na PM ili kontaktira drugara na mail fotomedenica@nadlanu.com
Crkne mu akumulator, upali ga na guranje i od tada nema servo.
Bio u Valjevu kod tri dijagnosticara, nisu uspeli nista da urade,
Svi osigiraci i reliji ispravni, dobija napon do tog kontrolera za servo (ne znam tacne nazive jer nisam bio sa njim kada je terao auto na dijagnostiku)
Zadnja konstatacije je da je otisao neki deo, evo brojeva i oznaka
Oznaka Fiat-a : 00046826724
Oznaka TRV 93897
Taj kontroler koliko sam ukapirao ne ide preko standardnog ECU-a, vec je zaseban i nisu uspeli da mu pristupe,
Ponudjene su mu dve opcije, za prvu nismo sto posto sigurni da moze da se uradi a to je ucitavanje novog softvera u Beogradu,
druga je kupovina celog servo upravljaca il ista vec u Sapcu
Dajte neke predloge, ako ima neko da moze da resi ovaj problem neka mi ostavi broj telefona na PM ili kontaktira drugara na mail fotomedenica@nadlanu.com
Comment