Prochitao sam probleme koje su muchile Coure Sportivo i M powera oko ler gasa ,jer od pre neki dan i ja imam slichan problem,stim shto kod mene problem se javlja pri kochenju.Znachi kada auto vech treba da stane obrtaji padaju do 200(dva puta pri naglom kochenju se i gasio skroz),a onda kazaljka igra do 800 pa 500 i ismiri se na 800.Napominjem da auto vozim na plin i problemi se javili pre neki dan.Kad vozim na banzin cimanje nije tako drastichno.Zatrerse malo kazaljku ali samo 100 obr.gore dole.Molim chlanove za odrovor
ler gas
Collapse
X
-
ima veze sa strujom,ja bi rekao ...
mada vrlo chudno....to u mestu///!?
Probaj da uzmes unimer,pa meri snagu punjenja na akumulatoru .
treba da bude oko 14volti,pa nek neko naglo stisne kocnicu...pa vidi dali pada napon...
Mozda imas neki spoja na el. instalaciji za kocnice...nemam pojma
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ja sam ima slican problem, nesto je auto dugo stajao bez akumulatora, i kad sam mu stavio auto je poceo u leru sam da dodaje i spusta gas, znaci sva creva i kontakte sam proverio, stavio drugi protokomer, misleci da je niki vakum ili nesto, kad medjutim posle par danas se sve vratilo u normalu, posle toga sam dosao do zakljucka (a mozda i gresim) da je u pitanju lambda sonda koja je radila u tzv. safe modu, da li je onda davala neke pogresne podatke ili ne nzenam, od tad sve radi najnormalnije.
Comment
-
-
Sta ce ti?
Dobio si odgovor od Urosa .
Na benzin motor ima regulaciju da preko kontakta na trotelu preuzme sa IAC ventilom regulaciju lera.
Ta opcija sa GASOM nepostoji na obicnim gasnim sistemima.
Jednostavno je sistem bolan na fenomen varijacije vaccuma u plenumu.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Izgleda da sam sam zajebo stvar.Nashao sam crevo koje ide od filtera za vazduh do maske otkacheno a ja ga spoio ponovo a sad prema nekim odgovorima ispada da je majstor shto mi ugradjivao plin to namerno odspojio.Sutra ga otspojim pa videku.
Jahači magle
Comment
-
-
da ne bi bilo zabune, na injection sistemima isto je i na benzin i na gas- ler regulise IAC motor.Na benzin motor ima regulaciju da preko kontakta na trotelu preuzme sa IAC ventilom regulaciju lera.
Ta opcija sa GASOM nepostoji na obicnim gasnim sistemima.
to ne zavisi od gasnog sistema jer se i na gasu regulise protoko vazduha na leru (IAC).
kod karburatora je drugaciji sistem regulacije lera na gas, obicno mehanicki slicno kao sa samim karburatorom.
ali je ler i na benzin i na gas jako osetljiv na fals vazduh, vrljav vakuum jer negde pusta neki digtung, crevo ili slicno. tada se obicno sve "ljulja" i motor radi nestabilno.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-

Comment