Najprije da svima zazelim sretne praznike i uspjesnu novu godinu.
PRAZNICKI KVIZ
Collapse
X
-
po301 - 1.cyl. missfire
postoje dve mogucnosti, prva je elektrika/elektronika, i to treba prvo proveriti, druga je mehanika - igoreo ventil, dihtung glave, klip.
ako cvrci iskra, onda nije dizna, ecu i kablaza do dizne, dakle svecica-kabl-bobina. za svecicu i kabl je lako, a bobinu proveri (ako wasted spark sistem) tako sto ces zameniti na bobini mesta kablovima za cilindre za koje je zajednicka."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
e ako ovo nije, onda predji na komlikovanije provere. proveri senzore bregaste i radilice, uzmi DSO i snimi i proanaliziraj signal sa njih. mozda je ostecen ili polomljen neki od zuba na nazubljenim prstenovima, pa pali kasnije nego sto treba."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
ne znam,ne bavim se servisom automobila,vec elekronikom,a automobili su mi hobi. da je u pitanju projektor ili lap-top, rekao bih musteriji da ostavi u servisu par dana,pronasaokvar,javio cenu, a musterija bi odlucila (u 99 % slucajeva pristanu)."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Nisam bas sve citao ali po mogucstvu bi zamenio mesta 2 moguca kabla i video da li drugi cilindar prijavljuje gresku ili opet isti.
Ako je opet isti zamenio bi svecicu na tom cilindru.
Znaci jos ne treba da da pare..jos ispitujemo situaciju.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment