Peugeot 406 2.0 benz,100kW,2002 god,magneti mareli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Peugeot 406 2.0 benz,100kW,2002 god,magneti mareli

Originally posted by gabricn
    prethodni vlasnik je udario auto i samim tim iskrivio stampanu plocu.
    Da li je moguce da se iskrivi stampana ploca (koja je inace fleksibilna) a da kuciste ostane netaknuto?

Tacan kvar koji se desio u samom ECU je........?

Labav kontakt,neispravan driver,losa masa,naduvan elektrolit itd.... to su stvari koje se moraju znati da bi se znalo da li je kvar u ECU i da li se moze popraviti. Daj boze da je nasao sta je i da si ti zaboravio da preneses,mada mislim da ce tema malo duze biti aktivna.........
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• gabricn
      CBC Član
      • 07.11.2008
      • 26
      • Subotica

Nasao je sta je,jbg nesto sa ECU-om,moze da se popravi ali on bas nebi da dira posto je stampana ploca iz 4 sloja pa se boji da nesto ne s****.Tj. on bi probao da popravi ali ja sam rekao da proba da nadje polovan

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Sa pravim alatom sve može, treba malo stpljenja (za neke zalivene stvari nam treba 2 dana i 20 onih malih brusnih kamenčića da ih otvorimo), alata (koristi se 5-6 vrsta "lemilica" što za obično, što za smd lemljenje), i delova, za neke jako specifične se čeka da dođu iz uvoza, ostale imamo odmah...

btw 4 sloja nije ništa posebno, osim ako nije izgorela štampa jako pa je treba rekonstruisati...

pošalji mi na pp koji majstor, ako je iz ns to će na kraju završiti kod mene u firmi ako se bude popravljalo...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• gabricn
          CBC Član
          • 07.11.2008
          • 26
          • Subotica

resio sam problem gasenja auta,bio je problem u racunaru,majstor je tamo nesto lemio i uglavnom sad se ne gasi,sad se pojavio drugi problem a to je da ga treba duze verglati da bi upalio

Comment

• Gavra
            CBC Senator XXL
            • 06.03.2008
            • 2031
            • Beograd

,
            Originally posted by Gavra
            mada mislim da ce tema malo duze biti aktivna.........
            Hoces reci da je "premestio" kvar?
            Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• gabricn
              CBC Član
              • 07.11.2008
              • 26
              • Subotica

pa recimo da se moze i tako reci

Comment

• sabacdarko
                CBC Član
                • 27.01.2010
                • 10
                • sabac

ja sam resio problem neravnomernog ler gasa na pezou 307 2.o benz-gas u pitanju su bile svecice ,ultrazvucno ciscenje dizni ,naravno kompletna dijagnostika,ubacivanje novog softera koi je bio ostecen zbog sonde koja je nepravilno radila, sve je kostalo 10000din u ovlascenom servisu

Comment

• facom
                  CBC Početnik
                  • 25.01.2009
                  • 2
                  • Kragujevac

Jel to magneti marelli iaw 48p2.31, ako je on zna dosta da zadaje problema, konkretno u mom slucaju ne obradjuje dobro signal sa ect pa ujutru tesko pali trokira ne prima gas i snima kod p0170 jer kad je hladan pokazuje da ima 90 stepeni.Probao sam zamenom senzora proveru instalacije iflesovanjem ecu ali je trajalo je svega deset dana tako da mora da zamenim ecu, doduse nasao sam polovan samo moram da ga predekodiram i da ga zamenim, ali plasim se da to nije trajno resenje jer ima dosta istih slucajeva i da je to nazovemo fabricka greska ovog racunara

Comment

• nnad
                    CBC Veteran
                    • 16.01.2008
                    • 171
                    • pancevo

zanimljivo, kod mene je komp sagem i isto radi na jutarnjem paljenju samo posle par dodavanja gasa prihvati sauh i normalno ga drzi. a zimi na pravom minusu pali kao mina. veći je problem sad leti ujutru.

Comment

• Nemanja Mandic
                      CBC Početnik
                      • 19.04.2012
                      • 1
                      • Sivac

Odg: Re: Peugeot 406 2.0 benz,100kW,2002 god,magneti mareli

Gavro dali si jos tu vidim da se razumes dobro oko Peugeot auta pa bi ti postavio par pitanja !? Imam Peugeot 206 2.0 100kw imam problem sa "bobinom" uvek kad mi se pregreje auto i skrecem u neku ulicu on se gasi ili pocinje da se gusi menjao sam bobinu presao ni 6000km 7 meseci stara i kaze mi elektricar da opet bobina ne valja sta znas o ovome ? hvala unapred

Comment

Working...
                      X