Povećana potrošnja na B6 AVB 74kw i lampica za pojas na GOLF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WAGEN
    CBC Član
    • 10.07.2009
    • 27
    • Kikinda

Re: Povećana potrošnja na B6 AVB 74kw i lampica za pojas na GOLF

EEEEEEEEE tako je ljudi otvorite dušu tako vas volim !!!!!!!!!!!!!!!http://www.cbc.rs/forum/posting.php?...&f=60&t=42955#
    posting.php?mode=reply&f=60&t=42955#
    Muka mi je jer vlasnik, u jednu ruku,me optužuje da sam možda ja nešto zaj.., mada znam da nisam, a u drugu i on je svestan da je imao nesvakidašnji kvar koji je mogao da ima posledica bilo kakvi mada nemora da znači.Ali ja volim da su oni zadovoljni kako god da okreneš pa se zbog toga volim da zavlačim u takve sitnice, ali i te sitnice su za mene izazov jer me sve oko VW interesuje i pokušavam da naučim ako ne kroz ELSU onda da nekog pitam, a sa vama jedino mogu stručno da pričam jer me razumete o čemu pričam.
    Kad već pričamo oko protokomera jedino što mi se desilo nenormalno kod njega je da onda kad je turbina gurala do 2550 mbara protokomer je išao i do 1300 mg/str. To mi je izgledalo nekako normalno jer ako turbina više gura, ona i više vuče vazduha a to je i logično. Sa čišćenjem turba to se vratilo na normalu na 950 mg/str i turbo na jedva 2000 mbar.
    Ako smatrate da bi trebalo rekodirati tablu ja bih to voleo uraditi i da sam i tu čist , i ako to kad uradim bude isto onda stvarno nek ide gde oće ja mu više nemogu pomoći a i mislim ni neko drugi jer neznam dal ima još nešto šta bi mu mogao uraditi ???
    Da li je neko voljan da mi na PP ostavi neki kontakt tel ??? ko bi mi želeo i znao da objasni kako da rekodiram tablu preko tel sa VAG-om ??????? Gavro šta ti kažeš na to ili DR Boco da se upoznamo ???????
    Željno čeka vaše odgovore

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

Evo me na kratko u Ar, kod kuće... Video sam delimično post.

@ Wagen, pošto koristiš original kontroler, znaj da imash pravo na direktnu podršku firme Ross. U "About" screen-u postoji link ka podršci. Jednim klikom na taj link otvoriće se tvoj program koji koristiš za elektronsku poštu. Onda uradi "Auto-scan" tog vozila i prosledi njima sa pitanjem... Izloži im šta te zanima, odgovor očekuj za 15ak minuta ako je kod njih radno vreme, znaš ono, vremenske zone i to...

Da, kodiranje table predstavlja zbir odradjenih cifara, objasniće ti oni...kao primer navodim deo:

Steuergerät Codierung

STG 17 (Kombiinstrument) auswählen
      STG Codierung -> Funktion 07

??xxx: Extra-Optionen und Mehrausstattungen

+00 - keine extra Optionen
      +01 - Bremsbelagverschleißanzeige aktiv
      +02 - Sicherheitsgurtwarnanzeige aktiv
      +04 - Wischwasserstandswarnanzeige aktiv
      +16 - Navigation aktiv

Ergibt dann für Navigation, Wischwasserstandsanzeige und Sicherheitsgurtwarnanzeige 02+04+16=22

Poz
      BP

Comment

• WAGEN
        CBC Član
        • 10.07.2009
        • 27
        • Kikinda

Ok to mi je jasno a jel može drugi vid saradnje sa tobom pošto bih želeo da proširim znanje na VAG-u ???
        Da se čujemo nekako a na kraju ako si ti raspoložen i da se vidimo jer AR nije prekosveta kao oni ???????
        Samo pitam ako ti to ne predstavlja problem.

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

ajde i za nas obichne
          sta je bilo na kraju ?
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• WAGEN
            CBC Član
            • 10.07.2009
            • 27
            • Kikinda

Promenio sam gorivo i vozio ga jedno 500km otvorenog (ki-ns, ki-su) i isto se dešava stim što mi je jednom na tempomatu pri 120 km/h pokazao 5.9l/100km ali non stop je pokazivao 6.8l/100km kad god sam mogao da vozim 120km/h (znate murija ograničenja itd) .Ostalo mi je još da odem kod Žeravice da ga stavimo na aparat za stvarnu potrošnju pa da ga provozamo pa da budemo na čistom dal je svarno tako ili bord zeza.Javljam ako uspem da ovo raspetljam.

Comment

• TECA
              CBC Senator XXL
              • 14.10.2007
              • 2355
              • Oz

Promenio sam gorivo i vozio ga jedno 500km
              Pa ,koliko je potrosio goriva na tu kilometrazu???

Comment

• Vlada64
                CBC Član
                • 05.06.2009
                • 27
                • Smederevo

i sta bi na kraju? Ja pratio ovo kao seriju i od jednom prekid!
                "BROJ I MERA MOJA VERA" - Moto predratnog esnafa tehnicara i inzinjera.

Comment

• Boki Ar
                  CBC Senator XXL
                  • 11.11.2004
                  • 2827
                  • Aranđelovac
                  • Vektra

Polako... Kad je najzanimljivije onda.... EPP ...

Comment

Working...
                  X