Ko sve radi automatske menjace, ali provereno i da ne lupeta sa ciframa od po 2-3-5000€ nego da je korektan? Desila mi se neopevana glupost. Pukla mi guma (isekao je sa strane), stao, zamenio, krenuo dalje, i nece da salta preko druge. Tj. oce, ali kao da je u sport rezimu, tek na 5500 prebaci dalje. Na manuelnom modu radi normalno, na "Snow" takodje. Ko je ovde lud? Da nema neke veze sa senzorom pritiska u tocku jer na rezervi nemam senzor a nova guma stize tek za koji dan?
(pezo 607, 2.2 b, menjac iz naslova)
P.S. Tri dana pre toga sam intenzivno vozio po onoj kisurini i u jednom trenutku je poceo da pali upozorenje za sve sto postoji na kolima. Onda je uredno ugasio sve, brisace, svetla i sve drugo do poslednje lampice, da bi se posle par sekundi sve vratilo u normalu. Onda je to ponavljao na svaki minut. Malko je i otvarao-zatvarao prozore. (moz` misliti miline u sred Stiga u pola noci ostanes bez svetla i brisaca sa otvorenim prozorima po pljusku)
Sutra ujutru sve radilo kako treba.
Elem, gledao bi da izbegnem Verano (preterali su ga sa cenama za sve), a ne bi ni kod nekog sustera da idem. Moze i na PP da ne bude reklama.
Hvala unapred.
(pezo 607, 2.2 b, menjac iz naslova)
P.S. Tri dana pre toga sam intenzivno vozio po onoj kisurini i u jednom trenutku je poceo da pali upozorenje za sve sto postoji na kolima. Onda je uredno ugasio sve, brisace, svetla i sve drugo do poslednje lampice, da bi se posle par sekundi sve vratilo u normalu. Onda je to ponavljao na svaki minut. Malko je i otvarao-zatvarao prozore. (moz` misliti miline u sred Stiga u pola noci ostanes bez svetla i brisaca sa otvorenim prozorima po pljusku)
Sutra ujutru sve radilo kako treba.
Elem, gledao bi da izbegnem Verano (preterali su ga sa cenama za sve), a ne bi ni kod nekog sustera da idem. Moze i na PP da ne bude reklama.
Hvala unapred.
Comment