E ovako...
Bio sam danas kod Dore, pa da podnesem izvestaj...
Kao prvo (i najvaznije!) covek me je bukvalno razdusevio!
Ukratko, nisam ocekivao toliko sirok spektar interesovanja i pogled na svet od coveka koji je godiste mog matorog. Svaka cast!
Sto se tice mog jugica, posto mu je riknuo onaj "stroboskop" , morao je da se igra rucnom/odokativnom metodom do sledeceg vidjenja, kada ce imati instrument.
Za sada je sve OK. Mucio sam ga preko mosta i u gradu nekih 20-ak km, jedino nisam uspeo da zagrejem motor koliko bih mogao npr. juce kad je bilo 10C toplija spoljna temperatura (nije mi presao pola skale). U svakom slucaju, sta god da sam mu radio (na kratko i gas bukvalno do daske pri malom i velikom broju obrtaja), nisam ga cuo ni jednom. Videcemo od nedelje da li treba jos nesto dirati.
BTW, gde god sam krenuo, morao sam jako da pazim na pandure, posto ih ima gomila u gradu. Nikad ih u NSu nisam video toliko. Bukvalno sam prosao pored vise od 10 patrola. Kod zeleznickog mosta su bile 3 patrole na rastojanju od samo 50-ak metara jedna od druge. WTF???
E, da, pre "mucenja" sam na Lukoil (bivsi Beopetrol) pumpi sipao 98-icu...
Za kraj pozdrav svima, a jedan veeeeeeliki Zoranu!
p.s. Forumi su stvarno cudo. Do sada sam upoznao dosta ljudi koje "normalnim" putem ne bi imao sanse da upoznam, a koji su definitivno vredni poznavanja u svakom pogledu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kao prvo (i najvaznije!) covek me je bukvalno razdusevio!
Ukratko, nisam ocekivao toliko sirok spektar interesovanja i pogled na svet od coveka koji je godiste mog matorog. Svaka cast!
Samo da kažem u odbranu tvog matorog. Moj sin bi verovatno imao isto takvo mišljenje o njemu a o meni kao ti
Ma i za mog matorog (u poredjenju sa matorcima mojih drugara) imam slicno misljenje - ja ga zovem univerzalac (zato sto ima dar da od stapa i kanapa napravi nesto - on mi je budzio ono za otvaranje haube i jos gomilu stvari koje zamislim ), al' je za neke stvari (npr. ono sto smo pricali o pusenju) tvrdoglav k'o maz*a i sto je stariji sve je tvrdoglaviji...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Comment