Re: Peugeot 1.1 ne prima gas kada je hladan
Nije mi jasno kako ocekujes pomoc od ljudi koji i nevide tvoj auto a pritom nisu "ovlasceni" serviseri kad problem nisu mogli da rese ovlasceni.Sa ponosom izlazete svoj problem:bio sam u ovlasceni servi i nista.A jer znate vi stamuje? -Bruka.Gadi mi se od takvih koji u ovlascenom servisu plate 5xvecu cenu a iako im nepoprave auto nema veze ipak su oni ovlasceni a to je njima dozvoljeno, nema veze.Skoro mi je bio auto pezo 206,20 hdi,2004god.sa pricom bio sam ovde i onde pa nakraju u ovlasceni i problem nisu resili.Kosta me 700e a auto mi je i dalje neispravan.Mozes li ti da ga popravis? Ja sam ga samo pitao sto je uopste doso kod mene kad ovlasceni nisu mogli da ga poprave.Naravno auto sam popravio i kostalo ga je 150e,a zamislite nisam ovlasceni majstor.Moj predlog ti je:ne filozofiraj mnogo,nego teraj majstoru i kazi mu da oces da ti popravi auto i da te obavesti kad bude gotovo.kad ti kaze da je auto ispravan i gotov pitaj koliko kosta i plati coveku i teraj.Ako bude nekih problema reklamiraj i to je to ali ti grantujem da nece biti nikakvih problema ako ovako nastupis.ja licno ne simpatisem sveznalice i kad mi zvocju uz glavu,ja to otkacim po kratkom postupku.
Originally posted by mikonos
Comment