Pomagajte ljudi ako boga znate
U pitanju je VW 2.0 tdi 140ks iz 2004god oznaka motora BKD a problem je sto mi je upalio lampicu motora i prilikom paljenja pise abgas werkstatt.Pre nekih 15 dana mi je upalio tu lampicu i ja odem na dijagnostiku gde kaze da je greska u klapni na usisu.Pogleda majstor osigurace kad jedan pregoreo,zameni ga i lampica se ugasi a ja presrecan.Prodje par dana a on opet upali tu lampicu i ja opet na dijagnostiku i opet leptir u**** ali ovaj put nije osigurac vec je crko leptir koji kosta 300e
Odem i kupum drugi leptir,zamenim ga i on ugasi lampicu a ja opet srecan.Medjutim danas mi opet upali tu lampicu i ja pregledam osigurace i svi su OK pa skinem crevo sa u**** i pogledam klapnu,stoji u otvorenom polozaju a kad skinem kontak klapna se zatvori sto valjda znaci da je ispravna.Sad me zanima da li neko zna sta moze da bude jer cu izludeti.Da napomenem da auto vuce perfektno,trosi normalno,kada ga turiram ne izbaci ni grama dima bukvalno kao nov benzinac.Jedino kada je vruc hoce duze da vergla dok hladan pali na zub pa neznam ima li to neke povezanosti.Izvinjavam se na dugackom postu ali hocu da sto bolje objasnim.Ako neko ima neku ideju neka pise! HVALA

Comment