audi A6 2.5 tdi AFB-motor problem ABS

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dicman
    CBC Član
    • 05.03.2008
    • 99
    • Kraljevo

audi A6 2.5 tdi AFB-motor problem ABS

pozdrav za sve forumase . . .imam problem sa sesticom sudijem, 1999 godiste, problem je sa ABS-om, nekada se upali lampioca i veliki crveni znak upozerenje za kocnice uz zvucne signale a nekada sve normalno, naravno kada se to upali ne radi abs. kacenjem na dijagnostiku ima sledece greske:

kada sam usao u motor greska je bila sledeca:
    18259 - CAN data bus, ABS - incorrect signal

kada udjem u ABS sledece greske:
    18258 - engine control module- trouble codes stored, CAN data bus communication srror, wiring, engine sontrol module, ABS control module

01203 - ABS control module- instrumentation control module - circuit malfunction . . .wiring, instrumentation control module, ac control module, abs control module

ukapirao sam da ima neki problem sa komunikacijom motornog racunara sa racunarom ABS, najverovatnije CAN magitrala . . . kako se proverava ta CAN magistrala i sta li moze da izazove do ovog kvara, ima li mo iskustva?
    unapred hvalaaaaaaaaaaa
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: audi A6 2.5 tdi AFB-motor problem ABS

Do kvara moze da dovede bilo koji CAN interfejs u maleru kao i los kontakt ili korodirala zica bilo gde na autu. ABS bi trebao da testiras kad je problem prisutan i onda ce biti malo lakse.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• dicman
      CBC Član
      • 05.03.2008
      • 99
      • Kraljevo

Re: audi A6 2.5 tdi AFB-motor problem ABS

prihvatam tvoje misljenje ali ima problem kada se upali abs i onaj crveni veliki znak za kocnicu ne mogu nikako da pristupim ABS - u . . .

Comment

• Miki--ch
        CBC Početnik
        • 30.01.2012
        • 2
        • Winterthur

Odg: Re: audi A6 2.5 tdi AFB-motor problem ABS

Imam ja odgovor na tvoje Pitanje Ako je u pitanju Model Audia od 1997-2004 Godine zameni samo ABS Compjuter i bice sve u redu nemoj da ti neko puni glavu moze se popraviti nema Leka. Mislim ima ali ce te kostati vise neko da kupis NOVI zato se potrudi nadji neki polovan gledaj da su ti brojevi na Kucistu isti onda je ok postavi i neces imati vise Problema .

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

Odg: audi A6 2.5 tdi AFB-motor problem ABS

Miki, sačuvaj dobru volju da odgovaraš u novijim temama, ovi su (se)uglavnom rešili problem(a)...
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
          X