pozdrav za sve forumase . . .imam problem sa sesticom sudijem, 1999 godiste, problem je sa ABS-om, nekada se upali lampioca i veliki crveni znak upozerenje za kocnice uz zvucne signale a nekada sve normalno, naravno kada se to upali ne radi abs. kacenjem na dijagnostiku ima sledece greske:
kada sam usao u motor greska je bila sledeca:
18259 - CAN data bus, ABS - incorrect signal
kada udjem u ABS sledece greske:
18258 - engine control module- trouble codes stored, CAN data bus communication srror, wiring, engine sontrol module, ABS control module
01203 - ABS control module- instrumentation control module - circuit malfunction . . .wiring, instrumentation control module, ac control module, abs control module
ukapirao sam da ima neki problem sa komunikacijom motornog racunara sa racunarom ABS, najverovatnije CAN magitrala . . . kako se proverava ta CAN magistrala i sta li moze da izazove do ovog kvara, ima li mo iskustva?
unapred hvalaaaaaaaaaaa
kada sam usao u motor greska je bila sledeca:
18259 - CAN data bus, ABS - incorrect signal
kada udjem u ABS sledece greske:
18258 - engine control module- trouble codes stored, CAN data bus communication srror, wiring, engine sontrol module, ABS control module
01203 - ABS control module- instrumentation control module - circuit malfunction . . .wiring, instrumentation control module, ac control module, abs control module
ukapirao sam da ima neki problem sa komunikacijom motornog racunara sa racunarom ABS, najverovatnije CAN magitrala . . . kako se proverava ta CAN magistrala i sta li moze da izazove do ovog kvara, ima li mo iskustva?
unapred hvalaaaaaaaaaaa
Comment