evo, imam i ja ponesto, mozda moze da posluzi. Kako sta nadjem, ubacicu u taj folder pa proveravaj sa vremena na vreme ima li sta novo i korisno.
Lada Niva 1.7i -problem resen nedostaje mi objasnjenje
Collapse
X
-
Originally posted by rados View Postevo upravo danas sam imao jednu nivu na servisu i probao sta se desava sa imobilajzerom;niva je 2007 godiste imo nije aktivan fabricki,iscupam dzek sa imo auto normalno pali i radi sto znaci da on nemora ni da bude tu a auto ce raditi.
Konkretno, C relej pumpe, mora biti povezan na kontakt 15 bravice, a D relej elektropokretača na kontakt 50 bravice! Ti kontakti, povezani su sa pobudnim namotajem releja, kojima dobijaju +12V. U položaju ključa II uključuje pumpu i starter, a u položaju I ostaje samo pumpa (tak normaljno)!
Inače, nema teorije, da pali i radi.
Teoretski, ni tako se ne bi moglo startovati, ako se radi o kodiranom ključu i "pravoj protivprovalnoj zaštiti".
Comment
-
-
Radi bez imobilajzera i ja danas probao na ladi nivi 2008 god. Nije nikada aktiviran nema uopšte odgovarajuće privezke. Iščupam u radu i nastavi da radi, ugasim upalim opet radi. Jedina razlika je nema svitkanja led diode. Inače još sam proverio relej alnasera masu dobija kad se da kontakt i dok auto radi ima masu. Čim se ugasi mase nema.
Od ove što je neispravna poslat je kompijuter na remont, tvrdi čovek da ga može opravit sto posto i da mu nije prvi koji popravlja. Videćemo šta će dalje biti, obavestiću vas.
Comment
-
-
Nisi razumeo, upućeno je na drugu adresu, vi tvrdite da može a šema kaže da nemože... Prema tome nemate pojma
Comment
-
-
pomenuta roze zica koja je bila spaljena na prvoj nivi, je stalno napajanje ecu-a, i ocigledno je nesto pregorelo. dobro je da ste poslali ecu na sevis jer je covek bas za te stvari. ovako bi mogli da se igrate dokle volite sto sam na lada niva forumu vec i rekao. bukvicu ovu roze zicu nisi pominjao kad sam te pitao da li je nesto izgorelo i da li si prekontolisao osigurace, napajnje i mase...ecu je bosch 7.9.7. kao sto rekoh tamo, ako nekoga intersuje...
p.s. ako ne otklonis problem koji je izazavao spaljivanje(kratak spoj ili nestrucno povezivanje necega) verovatno ce se isto ponovo desiti...
zato ti radi sa neispravnim ecu-om instrument tabla na onoj drugoj, a lako moze biti kad ti vrate ecu sa sevisa da zadimi opet ako ne resite problem koji je u tabli one prveLast edited by jeronimo; 01.10.2014, 11:27.
Comment
-
-
Smeo bih se oplkadit da roze žica nije napajanje ECM, nisam se setio da proverim na ispravnoj nivi, ali hoću čim pre bude prilika. Pod onaj poklopac gde je konektor za dijagnostiku imaju četiri osigurača ubodna. Ispod plastike gde se nalazi ECM i pored samog ECM-a ima još jedan osigurač takođe ubodni od 7,5A. Ja mislim da glavno napajanje ECM-a ide upravo preko tog osigurača, a taj osigurač je ispravan i ima struju +12.50 na ulazu i izlazu. Instalaciju je pregledao iskusan autoelktričar i sredio instalaciju što se tiče zapaljene roze žice. Čekamo servisera da se javi šta je urađeno sa ECM-om. Samo zasigurno ima još problema da će biti senzor radilice ili modul bobina još nešto nevalja, ali naći ćemo.
Comment
-
-
izgubio bi opkladu,osim osnovne namene ta zica kontrolise napon na jos sijaset elemenata (u zavisnosti od tipa softvera u autu i varijante) ...ima li auto plin? a sto se tice dodatnih kvarova sve je moguce, ali cesto bas neko ko cacka a slabo zna pa izazove kratak spoj i eto belaja...to ce pre da bude, mnogo puta sam video...prekontrolisite releje...pogotovo blok releja iza plastike odmaralista nogu vozaca...i sve mase ispod instr. table...Last edited by jeronimo; 02.10.2014, 11:13.
Comment
-
-
E konačno upalila i ode da se bori sa bespućem. Stigo ecm, tabla istrument stigla još ranije montirano i uspostavljena komunikacija sa dijagnostikom. Računar čist nema greški sve parametre pokazuje u normalnim vrednostima. Na ključ vergla i upali normalno. Jedino trokira dok je na benzinu neradi druga dizna, zanimljivo dijagnostika je neočitava. Na plin uredno prebaci i radi kao sat. Ugasi upali opet trokira dok neprebaci na plin. Kaže vlasnik da je tako i radila i pre. I nismo zamenili tu diznu menjaćemo je posle finansiskog oporavka. E sad šta je se desilo sa ECM-om ostaje misterija da jedino zna čovek koji je otvarao računar. Ja ga nisam otvarao jer je zalepljena traka na kojoj je odštampan reklama servisa i ukoliko bih otvorio izgubili bi garanciju na urađeni posao.
Comment
-
Comment