Pre mesec dana kupio sam auto, bez ikakvih problema na motoru, bio na tehnickom, sve proverio, sve je ok....5 dana posle toga poceli su problemi, prvo je zakazao altenator, bio u privatnom servisu, servisirali altenator, odrali me...to je sredjeno, sledeci problem vec stigao,par puta mi se desilo da pri paljenju motora na ekranu pise ENGINE IMMOBILLISER FAULT, ali pri sledecem pokusaju motor upali i nema vise problema, ali sada mi se pojavila lapica koja znaci , kako sam ja procitao u upustvu za 406icu na netu, elektro dijagnostiku, i na ekranu pri svakom paljenju pise ANTIPOLLUTION FAULT, auto ne radi kako treba, ne vuce, max ide do 3ooo obrtaja i tu se gusi, ne prima gas vise. Uzimajuci u obzir da mi je ovo prvi auto, tj moj auto, imam 20 godina, tako da nemam bas iskustva sa tim stvarima,sa tim problemima, pa bih bio zahvalan da mi neko ako moze objasni to malo bolje, sta bi mogao biti problem, jer da ne odem u servis pa da me oni mazu da je pola motora riknulo i da me na kraju oderu...
Unapred zahvalan
Unapred zahvalan

Comment