Re: Audi B4 2.3 problem sa strujom
Dobro jeste,pogresio sam
. Da i ja sam majstor ali brate ono sto ne znam ja NE ZNAM i necu da radim! A ne ono ma moze lako cemo...U tome je problem kod nas,sto se svi prave pametni i retko ko hoce da prizna da nesto nezna,kao da je to nesto strasno! Bolje da nesto neznam nego da se pravim pametan pa da drugome napravim problem!
Pricao mi jedan izvestan lik koji je radio u jednom ovlascenom servisu (ne bitno kojem)na koji nacin oni otklanjaju kvar.Znaci posalju musteriju u posebnu prostoriju na kaficu,sokic a oni sa police poskidaju gomilu delova za koje predpostavljaju da mogu da rese kvar.I onda metodom selekcije menjaju jedan po jedan dok ne ubodu,a posle naplate stvaran deo koji je crkao i kaze da namerno pokvare!!! jos neki zdrav i to sve lepo serviraju musteriji !!! Ziva istina!
Ali nebitno,nemam nista protiv nikoga samo kazem oprez!!!
Dobro jeste,pogresio sam

Pricao mi jedan izvestan lik koji je radio u jednom ovlascenom servisu (ne bitno kojem)na koji nacin oni otklanjaju kvar.Znaci posalju musteriju u posebnu prostoriju na kaficu,sokic a oni sa police poskidaju gomilu delova za koje predpostavljaju da mogu da rese kvar.I onda metodom selekcije menjaju jedan po jedan dok ne ubodu,a posle naplate stvaran deo koji je crkao i kaze da namerno pokvare!!! jos neki zdrav i to sve lepo serviraju musteriji !!! Ziva istina!
Ali nebitno,nemam nista protiv nikoga samo kazem oprez!!!
Comment