problem sa mitsubishi eclipsom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goran-eclipse
    CBC Član
    • 26.06.2005
    • 16
    • beograd

problem sa mitsubishi eclipsom

Pozdrav ljudi sta se radi nego ajd da mi neko pomogne , evo ovako kao sto sam vec napisao o kom je autu rec mogu da predjem na jedan zanimljim problem sa strujom , pre neki dan vozajuci se ja tako ulicama beograda i slusajuci muziku pocne na rupama da mi se gasi Muzicki uredjaj i to predjem preko rupe ugasis se i ponovo upali i tako nasvaku sledecu rupu i ja resih da vidim sta mu se dogadja odem do jednog audio servisa i posle cackanja oni neverovanjem nadju da bi cd radio treba antena da bude ubodena u uredjaj i tek tada proradi ali problem je jos tu i nadju da je masa sa antene u gepeku posto ja ona automacka bila labava i oni zategnu sve odrade Uredjaj radi nikad bolje i preko rupa nama gasenja , ja tako srecan jer napokon slusam kako treba muziku stigoh kuci kad se setih da sam trebao negde da idem i opet ja u autu kad ni glasa od paljenja auta usustini posto imam alarm sa blokadom kao da je i posle gasenja alarma elektronika u blokadi jer kad dam kontakt lampice za ulje za ...... neznam satabese jos ostaju pogasene , e sad ako je neko imao slican problem voleo bi da ga podeli samnom kako ga je resio .
  • goran-eclipse
    CBC Član
    • 26.06.2005
    • 16
    • beograd

evo male dopune , bio mi auto elektricar i cackao mali i kaze ostala ti blokada od alarma ukljucena i tu on pokusa nesto i stvarno proradi i keze mi kupi relej okej uzmem ga ja i neda mi mozak mira poce ja da ga cackam i itvorih ga ja vidim dobar i stavim ja na auto i okrenem kljuc i on cakne i skontam da nije do releja vec nesto malo dublje znaci da je jos neka zica pod naponom znac misterija ostaje

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

koji ti je alarm?
      Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• goran-eclipse
        CBC Član
        • 26.06.2005
        • 16
        • beograd

excalibur

Comment

• Ivvan
          Moderator
          • 29.09.2004
          • 1574
          • Nis
          • SAAB 9000

Pogledaj ovde
          znaci prvo ime,prezime... mislim Godina, model, motor, vrsta ubrizgavanja, tvornicki alarm ili naknadno ugradjeni. Barem osnovne podatke. pa onda dalje
          Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• goran-eclipse
            CBC Član
            • 26.06.2005
            • 16
            • beograd

okej moja greska
            mitsubishi eclipse 94 god
            2,0 l DOHC 16 v
            220 ks turbo
            injectors
            e sad njegov original je skinut pre 3 god pa je stavljen excalibur i nikad nije imao problem e sad da li je dosalo da se nesto menja ????

Comment

• Valent Vudriga
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2005
              • 2778
              • USA

Zahvaljujem na podrsci!

Comment

Working...
              X