Pozdrav ljudi sta se radi nego ajd da mi neko pomogne , evo ovako kao sto sam vec napisao o kom je autu rec mogu da predjem na jedan zanimljim problem sa strujom , pre neki dan vozajuci se ja tako ulicama beograda i slusajuci muziku pocne na rupama da mi se gasi Muzicki uredjaj i to predjem preko rupe ugasis se i ponovo upali i tako nasvaku sledecu rupu i ja resih da vidim sta mu se dogadja odem do jednog audio servisa i posle cackanja oni neverovanjem nadju da bi cd radio treba antena da bude ubodena u uredjaj i tek tada proradi ali problem je jos tu i nadju da je masa sa antene u gepeku posto ja ona automacka bila labava i oni zategnu sve odrade Uredjaj radi nikad bolje i preko rupa nama gasenja , ja tako srecan jer napokon slusam kako treba muziku stigoh kuci kad se setih da sam trebao negde da idem i opet ja u autu kad ni glasa od paljenja auta usustini posto imam alarm sa blokadom kao da je i posle gasenja alarma elektronika u blokadi jer kad dam kontakt lampice za ulje za ...... neznam satabese jos ostaju pogasene , e sad ako je neko imao slican problem voleo bi da ga podeli samnom kako ga je resio .
problem sa mitsubishi eclipsom
Collapse
X
-
evo male dopune , bio mi auto elektricar i cackao mali i kaze ostala ti blokada od alarma ukljucena i tu on pokusa nesto i stvarno proradi i keze mi kupi relej okej uzmem ga ja i neda mi mozak mira poce ja da ga cackam i itvorih ga ja vidim dobar i stavim ja na auto i okrenem kljuc i on cakne i skontam da nije do releja vec nesto malo dublje znaci da je jos neka zica pod naponom znac misterija ostaje
-
Comment