Pozdrav drugari Zoran iz Sapca.
Imam problem sa alfom 1.4 ts
Vec par godina vozim na plin vakumski 70 000 km i nisam imao nikavih problema.
Onda mi je auto poceo da dugo da vergla pri paljenju.
Zamenio sam svecice opet isto.
Na dignostici visa vec duze vreme imam gesku calculet y faktor
Posle brisanja geske ona se posle 30 sekundi opet pojavi tako je vec vise od godinu dana ali nisam imao problema. danas sam ocistio brizgaljke spojio na komp obrisao gesku nije se ponovo pojavila ali je na testu podesavanja za landa sondu stalo upaljen zeleni kvadratic koji pre po dodavanju gasa isao kockicu dve levo desno pomislio sam da je sad ok ali kada sam iskljucio lamda sondu nije prijavio gresku sto je do sada uvek radio po iskljucenju a zelena kockica stoji kao da je idealno. senzori temperature pokazuju realne vrednosti . Dali je ecu presao na sef mod i mozeli se ecu resetovati?
Svaka pomoc je dobro dosla...
Imam problem sa alfom 1.4 ts
Vec par godina vozim na plin vakumski 70 000 km i nisam imao nikavih problema.
Onda mi je auto poceo da dugo da vergla pri paljenju.
Zamenio sam svecice opet isto.
Na dignostici visa vec duze vreme imam gesku calculet y faktor
Posle brisanja geske ona se posle 30 sekundi opet pojavi tako je vec vise od godinu dana ali nisam imao problema. danas sam ocistio brizgaljke spojio na komp obrisao gesku nije se ponovo pojavila ali je na testu podesavanja za landa sondu stalo upaljen zeleni kvadratic koji pre po dodavanju gasa isao kockicu dve levo desno pomislio sam da je sad ok ali kada sam iskljucio lamda sondu nije prijavio gresku sto je do sada uvek radio po iskljucenju a zelena kockica stoji kao da je idealno. senzori temperature pokazuju realne vrednosti . Dali je ecu presao na sef mod i mozeli se ecu resetovati?
Svaka pomoc je dobro dosla...
Comment