Klepetanje kod paljenja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Uh.. da, rech smer mi je skroz ispala iz fonda rechi koje koristim

OVERSPEED, nesekiraj se, nema izletanja, ka je izaso taj motor samo godinu dana posle su vec bili problematicni u Scendinaviji sa potiskivachima..1988 je bilo dosta raportiranja gresaka , posebno na severu
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• coco
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2004
      • 476
      • i`am from the land that is placed nowhere

a da nije "knocking piston"? u bosni se puno ljudi zali na knocking piston a sami su si krivi. sipaju u visokoturazni motor bezolovni 95 a u uputstvu im pishe bezolovni 98. bas mi jedan mehanicar pricao o tome kak svi metiljaju o potiskivacima a u biti su si unistili bolcne tj lezista za bolcnu na klipu/radilici. ful mu je dobar komentar za ove sto sipaju bezolovni 95: "sto si ne kupe yuga 45, neg u vr6 sipa bezolovni 95"
      "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• BOOST
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

COCO >> Prichamo o autu koji se navodi sam na kvalitet goriva a primarna tachka mu je BF95 +/- 4% RON

Kad je u pitanju izbor goriva, pazi, ja moj motor teram na 95 , dakle ako znas da napravis motor netreba ti raketno gorivo da bi isao kao raketa
        move your mind

Comment

• coco
          CBC Senator XXL
          • 24.10.2004
          • 476

na poklopcu od rezervoara mi pishe na japanskom i na engleskom (pretpostavljam da su preveli na engleski s orginala) preporuceno gorivo: bezolovni 98. a mislim da se za hondine motore ne moze raci da su shkart i da ne znaju napraviti motor

Comment

• BOOST
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe.. Coco.. pa nisam ja rekao da su shkart.. nebeshe li tvoja pricha nedavno o zameni motora
            move your mind

Comment

• coco
              CBC Senator XXL
              • 24.10.2004
              • 476

aha, ocigledno nisi upoznao bivesg vlasnika auta. ako je stavljao ulje, stavljao je noname mineralno, tko zna odakle nabavljeno. par puta ostao bez ulja. imao je vodu umjesto antifriza i, naravno da je ostao bez vode. nadalje, zasto sam ubacio i drugi mjenjac. unistio je navoj na mjenjacu gdje se sipa ulje. mjenjac mu je ostao bez ulja. kad sam to skuzio, bilo je vec prekasno, sinhroni dobili po pitjiju....kuzish...e sad...ovaj drugi motor koji sam ubacio, kupio sam od lika koji je pazio motor. i gle...nakon 190 000 km kompresija mu je na 1 klipu 13,25, 2 klip 13, 3 klip 12,75, 4 klip 13,00. tvornicka specifikacija je 13,50. znaci nema veze s kvaliteta motora s bolesnim umom prijasnjeg vlasnika. mislim da ni tvoj saab bez ulja ne bi daleko stigao na 7000 rpm (a lik ga je gazio bez grijanja u crveno), a da u motoru nema ulja i vode....bas bih volio vidjeti dali bi izdrzao tvoj saab njegovu torturu. za primjer audija 1.8 t je uklao nakon 2 mjeseca, pola gt verziju nakon tjedan dana. swifta i hondu nije uklao ali je napravio p*zdariju motoru. da stvar bude jos gora, i taj motor koji sam izvadio van cupa ko blesav. jedino sto zvace puno ulja i ima "piston knocking" zbog zlikovca. samo sto mu nije sipao 91 regular (ne bih se cudio da je sipao i to).

Comment

• coco
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2004
                • 476

i jos nesto....imam jos jedan motor i getribu u rezervi. ne zato sto se bojim da ce motor otich u frulu, vec sam ga djabaka nabavio. isto je blizu 200 000 km a kompresija mu je mjerena prije nego sto sam ga izvadio iz skoljke spakirao u garazu. zacudio bi se nad rezultatima. p.s. svaka cast tvojoj umotvorini od saaba, ali tvornicki modeli u slobodnoj prodaji su blago razocaravajuci. poanta je dobiti sto bolje za manje nofce. saab to definitivno ne pruza.

Comment

• BOOST
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Hm.. zar je toliko osetljiv na ostati bez ulja

btw: 200.000km je period za razradjivanje
                  move your mind

Comment

• coco
                    CBC Senator XXL
                    • 24.10.2004
                    • 476

hmnda....sad mi samo pocni vw-user fore sipat tipa, saab mi trosi 5 l / 100 km, ubrzanje 0-100 za sekundu, vozim bez ruku, ulja, vode, natovari se nas 10 u gnoja pa uzbrdo 9% nagib 100km/h....jbga, nece honda bez ulja i vode te sa psihopatom za volanom. taj lik o kome sam ti pricao, shebao bi i nakovanj. vjeruj mi.... srecom pa sam ga uspio obnoviti 100%

Comment

Working...
                    X