problem sa bmw auto se ponasa kao da ne radi turbina ,ako se bas forsira od prve brzine on jedva izadje na140km/h ,na dijagnostici ne javlja nikakav problem,proverena sva creva od turbine do usisne grane ,proverena imala creva od ventila. turbina nabija pritisak ali kao da mu nesto ne da da ga u****.kad auto probam umestu sve je ok. u parametrima je sve ok.auto je 2001 god. 2000 kubika .
bmw e46
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: bmw e46
turbina nabija pritisak ali kao da mu nesto ne da da ga u****
Šta je sa gorivom? Da li motor dobije dovoljno goriva kada je pod opterećenjem u vožnji?
I za kraj,klapne u usisnoj grani...si proverio? Da li ih je garež zapekla ili su polomljene? Kakva je veza poluge klapni i samog aktuatora?
-
-
proverena sva creva od turbine do usisne grane ,proverena imala creva od ventila.Ne moraš da rešavaš a i ako probaš,nije obaveza da je rešenje ispravno.
Mada mi se čini da su u stvari neka pitanja pogrešna.
Comment
-
-
znas sta me je prevarilo pa mi je promaklo da se ovoliko namucim,neko od majstora je pre nego sto je auto dosao kod mene je kuglicom začepio crevo od egr-a,posto sam ja zamenio ventilima mesta jer je ventil koji otvara turbo crko,medjutim ja sam zamenio ventil sa sve crevom koje je bilo zacepljeno. tek kad je prenocilo i kad sam poceo sve izpocetka brzo sam nasao problem.verovatno ces me sad razumeti,svakom od nas se ponekad desi da se u mestu okrecemo jer posao na rutinu radimo.
Comment
-
-
Pavloni, ukoliko zelis da se reklamiras na forumu, kontaktiraj administratora Dora.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment