bmw e46

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pavloni
    CBC Član
    • 19.08.2010
    • 83
    • usce

bmw e46

problem sa bmw auto se ponasa kao da ne radi turbina ,ako se bas forsira od prve brzine on jedva izadje na140km/h ,na dijagnostici ne javlja nikakav problem,proverena sva creva od turbine do usisne grane ,proverena imala creva od ventila. turbina nabija pritisak ali kao da mu nesto ne da da ga u****.kad auto probam umestu sve je ok. u parametrima je sve ok.auto je 2001 god. 2000 kubika .
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: bmw e46

turbina nabija pritisak ali kao da mu nesto ne da da ga u****
    Kako si utvrdio da turbina nabija pritisak? Turbina i u vožnji postiže zadati pritisak?
    Šta je sa gorivom? Da li motor dobije dovoljno goriva kada je pod opterećenjem u vožnji?
    I za kraj,klapne u usisnoj grani...si proverio? Da li ih je garež zapekla ili su polomljene? Kakva je veza poluge klapni i samog aktuatora?

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

100 ili 110kw.(100kw nema flapseve-valjda )
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Pa od podataka je istakao da juri jedva 140km/h... Htedoh da komentarišem...ali se obuzdah
        Mislim da si u pravu za flapsove.

Comment

• pavloni
          CBC Član
          • 19.08.2010
          • 83
          • usce

problem resen , crevo je bilo problem jedva sam nasao, hvala na interesovanju za temu i na razumnim savetima mada sam sveto isproveravao, ma ubio sam se.

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

proverena sva creva od turbine do usisne grane ,proverena imala creva od ventila.
            Nema veze. Dođe nam ko ukrštene reči Ne moraš da rešavaš a i ako probaš,nije obaveza da je rešenje ispravno.
            Mada mi se čini da su u stvari neka pitanja pogrešna.

Comment

• pavloni
              CBC Član
              • 19.08.2010
              • 83
              • usce

znas sta me je prevarilo pa mi je promaklo da se ovoliko namucim,neko od majstora je pre nego sto je auto dosao kod mene je kuglicom začepio crevo od egr-a,posto sam ja zamenio ventilima mesta jer je ventil koji otvara turbo crko,medjutim ja sam zamenio ventil sa sve crevom koje je bilo zacepljeno. tek kad je prenocilo i kad sam poceo sve izpocetka brzo sam nasao problem.verovatno ces me sad razumeti,svakom od nas se ponekad desi da se u mestu okrecemo jer posao na rutinu radimo.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

Pavloni, ukoliko zelis da se reklamiras na forumu, kontaktiraj administratora Dora.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                X