Golf 2 "enigma"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • oooo quattro
    CBC Veteran
    • 01.08.2007
    • 126
    • Zrenjanin

Ja imam vw G2 1.6 auto je na gas i ima karburator pierburg 2E2 (standardan karburator za taj model).
    E sad muči me to što dosta dugo drži saug ili chok uključen, sve dok se motor potpuno ne ugreje tj. ne uključi ventilator na hladnjaku. Nije mu ler konstantno visok. Kad ga upalim, a hladan je, onda je oko 1400 - 1500 o/min pa polako pada do 900 - 1000 o/min zavisi na koliko je naštelovan ler. To plako je baš polako A i potrošnja mi se povećala.
    Kako da rešim ovaj problem? Skinuo sam sa interneta dosta materijala o ovom karburatoru i iz onoga što sam video ovo je najkomplikovaniji karburator na svetu Dobro možda nije baš najkomplikovaniji ali je među prvima. Ja baš i nemam hrabrosti da to čačkam sam jer ne znam kako bih izašao na kraj sa svim tim.
    Treba mi savet za neki dobar servis baš za taj model ili neka instrukcija, pa možda da probam sam.
    Hvala unapred!

Comment

• don
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 483
      • Beograd

Nije reklama, Solex, blok 19a
      Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
      Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
      Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• oooo quattro
        CBC Veteran
        • 01.08.2007
        • 126
        • Zrenjanin

@don

Da li ti imaš iskustva sa ovim servisom? Pošto nisam iz BG-a, a da ne bi bila reklama pošali mi na PM adresu i broj telefona.
        Pozdrav i hvala!!!

Comment

• gorky
          CBC Senator XXL
          • 08.06.2007
          • 860
          • Vojvodina,Kikinda

pošto si iz zrenjanina ,u ns na telepu imaš đoleta i webera,u koji god da odeš uradiće ti dobro karb.najbolje je da se zakažeš pa odeš sa autom da ga odmah i podese i nećeš imati problema

Comment

Working...
          X