Antipollution fault

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Odg: Antipollution fault

Na početku si pisao da ti auto samo posle ubrzavanja i paljenja mil lampice ne ide dobro, a tek u pretposlednjem postu da ustvari, od kupovine ne ide dobro. E, onda, po mom sudu, takve greške može i protokomer praviti,i ta ponuda sa zamenskim je OK. Samo, ja mislim da ti tu imaš više problema,i da će ti baš trebati dobar majstor...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• isako
      CBC Član
      • 05.03.2012
      • 10
      • monca

Da kad sam ga kupio nije isao dobro ali to sam sredio odma i sve je bilo ok do pre mesec dana kada je poceo da pali antipollution fault.
      I ja sumnjam da je tu samo protokomer u pitanju, jos nesto tu treba zameniti.
      Last edited by isako; 07.03.2012, 23:36.

Comment

• kalimero1
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2010
        • 318
        • zagreb
        • c5

mjerač protoka ti može krivo mjerit iz više razloga,ako se puno voziš po gradu vrlo vjerovatno ti je zaštopan katalizator,najjeftinije ti je za probu ga skinut i umjest njega stavit cijev pa se vozi par dana.

Comment

• isako
          CBC Član
          • 05.03.2012
          • 10
          • monca

Danas su mi iskljucili neki ventil, ne znam cemu sluzi ima ih tri slicna iznad akumulatora i svi su povezani nekim cevcicama, auto ponovo ide kako treba, takodje mu ne radi vakum pumpa koja se nalazi posle protokomera i koju treba da zamenim. Vozicu ovako par dana da vidim sta ce se desavati, protokomer je navodno ok.

Comment

• Slobo90
            Tek je upao...
            • 22.02.2022
            • 1
            • Beogrqd
            • Citroen C5

Originally posted by isako View Post
            Protokomer je deo usisnog sistema i nema nikakve veze sa zagadjivanjem odnosno izduvnim sistemom, ispravite me ako gresim, zasto prijavljuje antipollution fault ako protokomer ne radi kako treba to je neka druga greska valjda
            Pa mnogo gresis ta greska nmoze da se odnosi i na protokomer evo kako s obzirom da sam inao problem te greske i resio naravno bez majstora imam i dijagnostiku ali koliko je dobra toliko moze i da zaludi naime ocitala je losu frekfenciju protokomera i egr ventil da je ostao zaglavnjen . E sad kako to pa ovako posto je sam problem.bio u filteru goriva koji dijagnostiks nije prijavila naime bio je pun vode i prljavstine i zamneom problem resen. A odkud greske te pa da objasnim s obzirom da je auto narsvno ostajao bez dovoljno goriva sta se desava auto gubi obrtaje stuca i ugasi se samim tim protokomer belezi nepravilnost u**** i naravno izbaci gresku kao i egr koji takodje je naravno na leru on otvoren a kad dajete gas zatvoren prilikom ovog problema sa gubljenjem obrtaja on se nepravilno otvori dok auto pokusava da dise normalno i ds odrzi obrtaje . Tako da moj savet prvo se uhvatite za filter koji kosta 10 evra da vam ne bi majstor Zika menjao delove po dijagnostici pa ds vas kosta 510 evra pozz

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Ako nije za ovih 10 godina rešio problem onda do q....a

Comment

Working...
              X