Pre par meseci sam kupio Golfa 3 1996 g 1.9 tdi 90 ks.
Pošto sam potrošio sav sakupljeni novac nisam imao da odmah zamenim kaiševe i španere već sam prvom prilikom zameni samo kaiševe. To me je nedugo potom koštalo pucanja pk kaiša na autoputu i ona koturaljka( ne znam pravi naziv) je bila skroz iskrivljena. Verovatno je ona bila uzrok pucanja novog kaiša.
E sad je sve promenjeno, i kaiš i španer sa tom koturaljkom, ali novi kaiš ciči kao blesav dok se motor ne zagreje.
Kada se zagreje skoro i da ne ciči, već samo pri gašenju i paljenju.
E sad, auto sam kupio sa kaišem 1045
Drugi ( onaj koji je pukao ) je bio 1050, aovaj sada što pišti je 1049.
Neka mi kaže neko ko zna šta mi valja činiti.
Da li je to cičanje i škripanje opasno ?
Da li je možda stradalo još nešto pored španera, kaiša i te koturaljke kada je kaiš pukao?
Da li treba staviti orginalnu veličinu kaiša kao što propisuje proizvođač( ne znam koja je to veličina, ali majstor koji je menjao sada kaiš kaže da nije, ali da je kupio sličnu veličinu onoj koju je video na puknutom kaišu?
Da li staviti manji kaiš ? Ovo mi je savetovao neko na jednom manjem forumu?
Molim vas da napišete i neku korisnu informaciju u vezi ovoga za koju nisam ni znao da treba da pitam.
Do sada sam vozio Juga pa mi je sve ovo novo i dibidus nepoznato.
Hvala unapred svim dobronamernim ljudima.
Pošto sam potrošio sav sakupljeni novac nisam imao da odmah zamenim kaiševe i španere već sam prvom prilikom zameni samo kaiševe. To me je nedugo potom koštalo pucanja pk kaiša na autoputu i ona koturaljka( ne znam pravi naziv) je bila skroz iskrivljena. Verovatno je ona bila uzrok pucanja novog kaiša.
E sad je sve promenjeno, i kaiš i španer sa tom koturaljkom, ali novi kaiš ciči kao blesav dok se motor ne zagreje.
Kada se zagreje skoro i da ne ciči, već samo pri gašenju i paljenju.
E sad, auto sam kupio sa kaišem 1045
Drugi ( onaj koji je pukao ) je bio 1050, aovaj sada što pišti je 1049.
Neka mi kaže neko ko zna šta mi valja činiti.
Da li je to cičanje i škripanje opasno ?
Da li je možda stradalo još nešto pored španera, kaiša i te koturaljke kada je kaiš pukao?
Da li treba staviti orginalnu veličinu kaiša kao što propisuje proizvođač( ne znam koja je to veličina, ali majstor koji je menjao sada kaiš kaže da nije, ali da je kupio sličnu veličinu onoj koju je video na puknutom kaišu?
Da li staviti manji kaiš ? Ovo mi je savetovao neko na jednom manjem forumu?
Molim vas da napišete i neku korisnu informaciju u vezi ovoga za koju nisam ni znao da treba da pitam.
Do sada sam vozio Juga pa mi je sve ovo novo i dibidus nepoznato.
Hvala unapred svim dobronamernim ljudima.
Comment