Evo kako stvari stoje, dansa posle duze vremena resih da se pozabavim problemom koji imam sa pugom, naime desava se kad je na benzinu lose prima gas. Ustvari prima gas kad se lagano dozira, ali ako probam da dodam naglo on se sav zagusi, vrlo cesto se i ugasi. Posto vozim na plin, ajde kao prljave su dizen da ocistim i bice ok. Medjutim dizne ociscenje a problem ostao identican. Primetio sam da je to trokiranje samo u zoni od 800-2000 obrtaja, kad se predje ta zona prima gas kako god hoces i lagano i naglo. E sad neznam odakale krenuti dalje, posto kad prebacim na plin sve funkcionise perfektno, nema gusenja nema trokiranja.
Sumnjao sam na leptir u****, odnosno na onaj motorizovani sklop, ali ova prica sa plinom me odvlaci odatle, ne pali check engine.
Ima li neko predlog koji parametar na dijagnostici bi mogao da pokaze o cemu se radi?
Sumnjao sam na leptir u****, odnosno na onaj motorizovani sklop, ali ova prica sa plinom me odvlaci odatle, ne pali check engine.
Ima li neko predlog koji parametar na dijagnostici bi mogao da pokaze o cemu se radi?
Comment