Pozdrav drugari, zanima me da li znate ko se bavi sa iskljucenjem tog famoznog imobilajzera. Naime imam putnicki kombi, starije generacije, t4 1995 god, benzinac, 2.5 redni petak, i problem se poceo javljati sa paljenjem motora, upali ono sto kazu na pola kljuca i ugasi se posle sekund rada. i tako nekad zajuni pa nece sat dva da upali, nekad posle par pokusaja i gasenja upali bez problema, pa sam posumnjao na imobilajzer. vec mu je kod prethodnog vlasnika prije par godina otkazao, pa je zamijenjen drugim, i radio je do skoro besprekorno, ali polako od prije mjesec dana poceo je povremeno da zeza... Tako se ponasa sa sva 3 kljuca, probao sam vaditi one kodove iz kljuca i prinositi prstenu za ocitavanje, ali ono, nekad upali, nekad nece, pomerao sam kod svuda okolo, cistio onu spulnu, nasao i onu kutijicu gdje ulazi kabal od citaca koda, provjerio zice, sve u redu.... pa ukoliko nemate neku ideju da bi moglo biti nesto drugo, zamolio bih za info ko se bakce sa time, pozeljno u blizini medaka u bgd, posto danas nisam uspio da ga upalim nikako, pa neznam dal ce sutra da upali...
Ili ako postoji neki nacin da se bajpasuje/premosti taj imobilajzer. On inace ima kako sam vidio neke stare konektore za dijagnostiku sa 2 konektora sa po dvije stopice.
Ili ako postoji neki nacin da se bajpasuje/premosti taj imobilajzer. On inace ima kako sam vidio neke stare konektore za dijagnostiku sa 2 konektora sa po dvije stopice.
Comment