Znam da se ponavljam ali ako ima neko neku sliku ili zna gde se tacno nalazi na fiat bravo 1.6 16 v 98 sa metalnom usisnom ako vam nesto znaci....
MOTOR LER GASA
Collapse
X
-
MOTOR LER GASA
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?Tags: None
-
-
ok cim uzajmim digitalacJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Evo motorica!
P.S.
Nadam se da Deki nece traziti autorska prava, za sliku svog motora!
Comment
-
-
Momci hvala punoooo, idem da probam da ga ocistim pa vam javljam sta se desava....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Ma nesto sam se istripovao, kod mene je taj deo znatno plici i nije mi jasno(u predhodnim postovima se pominju neka creva koja idu u doticni) da li to znaci da moram da skinem ceo onaj metalni deo sa svim crevima koji naleze na usis?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Znaci samo skinem taj plasticni pistolj i ocistim ga....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Plastica gluost se skida ZVEZDASTIM srafcigerima od 4mm, kad sam ga skinuo imao sam sta i da vidim(garez,masna crna na sve strane) potrosio pakovanje maramica naspricao WDom ostavio a se osusi i montirao... VOOLA za sad radi bez greskeHvala na pomoci dugujem cokoladu...
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Opet po staromverovatno je u kanalu ostalo dosta prljavstine pa se opet nakupila... Sutra ga skidam ponovo da ga ocistim...
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Civi...moras dobro da ga ocistis ali moras koristiti neki odmascivac (karb sprej) receno vise puta, ne WD i sve detaljno ocistiti da se beli, kako kanalcice u usisu tako i step motor, pa ga onda mozes podmazati necim (nije obavezno).To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment