Ne diraj dok ide,staro je pravilo...
Fiat Croma 2,0 16v ne pali (kviz)
Collapse
X
-
Ko ne plati na mostu, oderaće ga na ćuprijiSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Najlepše obožavam kad se odere na mostu a bogami i na ćupriji, al teško ide
Comment
-
-
Kakvih ljudi sve ima...
Ja danas video Ford Scorpio 2.0 EFI BEZ filtera za gorivo!?I radi!!!
Pitam vlasnika sto bre...
Kaze-nisam imao vremena da ga kupim,a stari bio zacepljen...
Tako da je ovaj Dr Bocin lik jos i zlatan!
Comment
-
-
Ljudi pomagajte,izgleda da sam ja kupio taj auto
Kad sam kupio ovaj auto rekli su mi da je pumpa za gorivo neispravna, ja sam iscitao upustvo za korisnike i video da se desava da zabode kras senzor koji se inace nalazi ispod sedista... otisao sam do auta da probam da ga aktiviram medjutim ustanovio sam da je neko to vec cackao i da gumeno dugme postoji ali ispod te gume nema nikakvug prekidaca, iza sedista inace viri neki kabl...
Auto je radio ok na plin a onda je krenuo da trese i ugasio se i nije hteo da se upali,ja istripovao da mi je nestalo plina i odslepao sa drugom do prve pumpe medjutim ni tad nije hteo da upali, naravno ostavio sam ga tamo.
Nakon dva dana otisao sam sa ortakom da pokusamo da ga upalimo na kablove i upalio je... u boci je bilo vise od 20l plina, auto je radio prilicno normalno sem sto je slabije vuko, a onda posle nekih 40km opet isti problem. Jel moze neki savet,sta da radim i sta moze da bude problem.
Hvala Vam unapred, Marko.
evo d adodam,procitao sma pravila igre...radi se o fiat cromi 1995 god. 2.0IE 16v.
Comment
-
Comment