Jesi li resio problem, kolika je sad potrosnja?
BMW 520 E39 povecana potrosnja goriva.
Collapse
X
-
Nisam jos...ne znam ni kome da se obratim. U servisu ga stave na racunar i kazu sve je ok i na tome se zavrsi.Originally posted by SrdjanJesi li resio problem, kolika je sad potrosnja?
"Overspeed" je dao predlog da je u pitanju lambda sonda, sto je najrealnija opcija ali su mi kasnije rekli da postoje ukupno 4 lambde na E39....
Comment
-
-
Koliko ja znam postoje 2, jedna ispred i jedna iza katalizatora (sem ako ne postoje dva para istih, za odvojene izduvne grane?). U svakom sluchaju je prva "signalna" a druga, na izlalu iz cata "korektivna". U principu su iste, samo je kontrola izduvnih gasova efikasnija (Euro 3 motor)."Overspeed" je dao predlog da je u pitanju lambda sonda, sto je najrealnija opcija ali su mi kasnije rekli da postoje ukupno 4 lambde na E39....
Pokushaj da saznash (na forumu?) gde mozhesh da odesh da ti izmere samo izlazne signale sa sondi. U ovakvom sluchaju mozhe lako da se desi da OBD II pogreshno dijagnostikuje situaciju.Nisam jos...ne znam ni kome da se obratim.
Comment
-
-
Ne znam za broj sondi, tako su mi rekli u Aloneu kada sam skoro kod njih kupovao nesto, tako da ne mora da je istina, trebalo bi da svratim to Katalinica da promenim plocice i jedan od ABS senzora, pa cu da vidim sta moze da se uradi, uzgred, njihova oprema mi nije otkrila nikakav problem na sondama.Originally posted by overspeedKoliko ja znam postoje 2, jedna ispred i jedna iza katalizatora (sem ako ne postoje dva para istih, za odvojene izduvne grane?). U svakom sluchaju je prva "signalna" a druga, na izlalu iz cata "korektivna". U principu su iste, samo je kontrola izduvnih gasova efikasnija (Euro 3 motor).
Comment
-
-
senzor
odlican clanak o lambda sondi,
Comment
-
Comment