Imam problemcic.Auto koji vozim je prestao da me glasovno i zvucno upozorava kada nesto ne radi kako treba(ostala upaljena svetla,nisu zatvorena vrata,pregorela sijalica itd).Proverio sam kontakt prekidaca kojim se rucno trazi testiranje automobila i on je dobar,zvucnik takodje radi.E sad,menjao sam akumulator pa su kleme bile skinute,mada sam to radio i mnogo puta pre i nista se nije dogodilo.Da li neko moze da zna sta je uzrok ovome?
Renault 25-glasovno upozoreje
Collapse
X
-
Evo sta se ponovo desilo.Kada sam opet skinuo kleme i vratio,resetovao se ceo sistem i opet je radilo sve ok.Posle izvesnog vremena se izgubilo glasovno upozorenje i sada ne radi.Da bih ga osposobio opet,verovatno treba da skinem kleme i vratim i sve resetujem.Da li je moguce da se ovo desava zato sto je noov akumulator od 70Ah a prethodni je bio 55Ah?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
-
-
Koje ti je godiste 25ica? kod starijih modela glasovni racunar hoce da pobrljavi sa vremenom... Ume cak da ugasi automobil i da pocne da se dere na francuskomOdnosno da ti kaze da je neki veliki kvar blablabla.. i auto ne mozes posle ni da upalis, a u sustini nije nista. Onda sleperica, pa na reset racunara.
(desilo se mom jednom prijatelju)
Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
Comment