Renault 25-glasovno upozoreje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Renault 25-glasovno upozoreje

Imam problemcic.Auto koji vozim je prestao da me glasovno i zvucno upozorava kada nesto ne radi kako treba(ostala upaljena svetla,nisu zatvorena vrata,pregorela sijalica itd).Proverio sam kontakt prekidaca kojim se rucno trazi testiranje automobila i on je dobar,zvucnik takodje radi.E sad,menjao sam akumulator pa su kleme bile skinute,mada sam to radio i mnogo puta pre i nista se nije dogodilo.Da li neko moze da zna sta je uzrok ovome?
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Evo sta se ponovo desilo.Kada sam opet skinuo kleme i vratio,resetovao se ceo sistem i opet je radilo sve ok.Posle izvesnog vremena se izgubilo glasovno upozorenje i sada ne radi.Da bih ga osposobio opet,verovatno treba da skinem kleme i vratim i sve resetujem.Da li je moguce da se ovo desava zato sto je noov akumulator od 70Ah a prethodni je bio 55Ah?

Comment

• Valent Vudriga
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2005
      • 2778
      • USA

.Da li je moguce da se ovo desava zato sto je noov akumulator od 70Ah a prethodni je bio 55Ah?
      Ne, napon je isti na obadvije baterije.

Comment

• nikolapanic
        CBC Senator XXL
        • 16.10.2005
        • 657
        • Petrovac

Pa sta bi onda moglo da bude maj.. mu?Imam bord komp i kada dodje na rezervu(5l) prestane da pokazuje kolicinu i upozori da je rez.pri kraju.Prvi put posle resetovanja kad padne na rezervu,nema vise upozorenja.Bas me interesuje sta je to?

Comment

• Valent Vudriga
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 2778
          • USA

Pa sta bi onda moglo da bude
          I ja se pitam. Teoretski.....................???????? Dali postoji mogucnost da se reset mora raditi pomocu testera, ne manuelnim prekidanjem struje.
          Drugo, dali se ista tabla mora programirati. Nisam upoznat. Dr.Boca zna o tome puno vise, javi mu se na pm.

Comment

• El Radisa
            CBC Veteran
            • 06.12.2006
            • 101
            • Sabac

Koje ti je godiste 25ica? kod starijih modela glasovni racunar hoce da pobrljavi sa vremenom... Ume cak da ugasi automobil i da pocne da se dere na francuskom Odnosno da ti kaze da je neki veliki kvar blablabla.. i auto ne mozes posle ni da upalis, a u sustini nije nista. Onda sleperica, pa na reset racunara. (desilo se mom jednom prijatelju)
            Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Pod hitno moras da naucis francuski (bar osnovne stvari). Mozda je to jako vazno sto ti prica. Naravno da s vremenom svi mi izlapimo pa tako i racunar.

Comment

• Ivvan
                Moderator
                • 29.09.2004
                • 1574
                • Nis
                • SAAB 9000

Jako bitno je da vam na francuskom prica zenska,dok je kod modela za nemacko trziste to neki Hans koji nema ni malo prijatan glas
                Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• El Radisa
                  CBC Veteran
                  • 06.12.2006
                  • 101
                  • Sabac

hehe, ja kod mene i nemam voice comp.. Komsija jedan je kupio direktorskog Safrana bi-turbo.. a on melje kao lud.. posle 7 dana voice comp je leteo napolje.
                  Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.

Comment

Working...
                  X