vodenu pumpu sam promenio ima nekih 6 meseci ali fiatovu sam stavio jer nije je bilo pumpe tada trenutno u GM-Opel prodavnici
Priguseno lupkanje?
Collapse
X
-
Cekaj, cekaj snoop i kod mene se pojavljuje slican zvuk sa desne strane, ali je kako meni izgleda vise nalik metalnom sustanju i nema veze sa tim da li je auto u brzini (tj. krece se) ili radi na leru (tj. stoji u mestu). Jedino sto sam ja primetio je i da se zvuk menja u zavisnosti od broja obrtaja, mislim cuje se malo jace ili slabije (brze-sporije sustanje ili struganje kako ti kazes). Kod mene je u pitanju 1.4i '90 godiste.
Ono sto se kod mene jos ispoljava a o cemu je vec bilo reci u opelovom podforumu je to da mi hladan motor bolje vuce nego zagrejan. E sad da li to ima veze sa ovim gore napisanim ne znam.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Pa recimo to meni se ne cuje kada auto predje brzinu od nekih 70km/h posle toga se nista ne cuje. A mislim da ti bolje vuce kada je hladan zato sto tada auto na leru ti se vrti na 1400 obrtaja ili recimo kada malo spusti sauh na 1200 tako da kada malo das gas on vec ode na 2000 obrtaja dok kada se zagreje stoji na 800 obrtaja...
Comment
-
Comment