Originally posted by duki_pa
Loveco-Pro i zuta lampica na autu.
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by duki_pa
Danas po ugradnji LPG-a, kada dam kontakt MIL zasvetli, a kada auto startujem, lampica se gasi istovremeno kad i lampica za ulje!?!
Pitanje je bilo:
Zasto mi danas po ugradnji LPG-a MIL ne svetli ni na benzinu ni na gasu kada simuliram kvar?majstori su "prevezali" MIL na lampu ulja...
Comment
-
-
Pa Boki, moras sve da otkrijes. To je jedno od onih "alternativnih" gasenja MILa, koji ce ipak da zasvetli kada nema dovoljno ulja ili pritiska ulja.
Comment
-
-
dranix:
Inace, bio sam kod majstora i pitao ga, zasto ne svetli MIL, a on se pravio "tosa". Cak me je naterao da dodjem drugi dan i da auto zakaci na diag.aparat koji je ustanovio da komunikacijska linija tj. diagnostika na ECU-u radi, ali da je MIL "Cut-off" i da eto MIL ne funkcionise. Pozdravih ga ja i odoh u garazu zabrinut jer me nemogucnost prijavljivanja kvara ipak smeta.
Dr Boca:
Upravo je to slucaj. Zica "braon-plava" (zica sa IvanT slike, inace nema releja) je presecena i odvedena-spojena na davac temperature ulja (kraj koji ide sa ECUa). Drugi kraj zice je samo izolovan (kraj koji ide ka MIL-u).
IvanT:
"Otkrio" bih ja to gasenje MIL-a. Problem je vec bio ustanovljen u Petak uvece, ali sam bio na putu pa malo kasnim sa odgovorom.
Problem je dakle resen, MIL je opet u funkciji. Stavio sam jedan preklopnik sa 2 polozaja:
1.) je zica br/plava ide na davac temp. ulja (ovako je majstor povezao), a 2.) je zica br/plava ide na MIL (stanje pre ugradnje gasa).
Ah, taj majstor, moga je samo lepo da mi kaze sta je uradio i ovoga posta ni moje muke nebi ni bilo.
Dranix, imas dobar njuh, citaj ...
Zahvaljujem svim ucesnicima. Pozdrav iz Pa....a
Comment
-
Comment