Pozdrav. Muka velika: danas htedoh uciniti dobro delo i posuditi struje iz akumulatora nekom liku da upali svoj auto. Ali nikad to nisam radio pa nisam znao kako se to tacno radi, pa pustih njega, reko zna valjda covek, al on prvo skinu + klemu (moj auto je bio upaljen), jer ima neku plastiku preko pa nije mogao da zakaci svoj kabal, a - klemu smo malo razlabavili i nakaci on nekako kablove, al tu cvaknu nesto i moj auto se ugasi odma. Onda smo probali da vratimo obe kleme da vidimo dal je sve ok kod mene, al dok smo privrtali kleme, neki cudni zvuci su se culi iz motora, bas sam se zabrinuo, verovatno usled nekoliko gubljenja i dobijanja kontakta, par puta se svetla palila (posle sam skontao da mi je kljuc ostao u polozaju kad je auto upaljen, u pitanju je citroen xsara '98, ima dva polozaja kljuca, jedan za kontakt, i drugi za test uredjaja), vratih kljuc, pritegnusmo kleme, i upali auto. Ode onaj lik srecan, krenuh i ja, kad primetih da meni kazaljka obrtomera visi nadole, mrtva, i to na desnu stranu, ne znam kako je skocila cak tamo. A mozda i za benzin, ne mogu se setiti sad. Znaci auto ide, ali obrtomer ne radi. Nesto sam spalio, ali sta? Da li je neki osigurac ili je nesto ozbiljnije?
Hvala.
Hvala.
Comment