Vozim Fiat Bravo iz 2001 i imam problem pri paljenj jedan dan sve radi kako treba,drugi dan ja opet krenem da upalim ali mi svetli lampica za kod kljuc i nece da pali.I to mi se desavalo vec par puta jedan dan hoce drugi nista.probao sam i da restartujem komp ali nista ista boljka.sta bi moglo biti,e da i imam samo taj jedan kljuc kad sam uzeo auto samo su taj jedan imali
Problem oko Paljenja
Collapse
X
-
Da bi dobio konkretniju pomoc od ljudi koji su upuceni u tematiku
potrebno je da sledis uputsva sa OVOG linka (KLIK)Turbos make torque,and torque makes fun
-
-
immo box, dobio si odgovor, ja bih isao kod nekog ko je strucan za to ako ti se blokira imobilajzer nece da bude veselo a ni jeftinoJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
od 20 do 120 eJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by Leomarhvala na odgovoru.
civi care!!!!Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment