Autodijagnistika - ne ocitava motor?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trajce
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 35
    • Kragujevac

E upravo sam na to i mislio, uopste nemora da znaci da imas problem sa autom samo zato sto ti dijagnosticki uredjaj nije mogao ocitati parametre, zato i postoji vise proizvodjaca dijagnostickih uredjaja, ponudio bih ti da probamo sa mojim uredjajem, ali posto si izrazio sumnju u postojanje istog predpostavljam da da to ne dolazi u obzir!!!
    E vidiš!!! Ovde sam ipak dužan jedno objašnjenje! U pitanju je mali nesporazum. Naime - moj nalog na forumu takođe koristi i moj otac (mrzi ga da otvara svoj)!!!
    Sve teme vezane za Citroen pratim ja i uzimam učešća koliko god mogu u takvim diskusijama, dok sve teme vezane za Mazdu (ustvari - samo jedna ili dve) prati moj otac. On je i odgovarao preko mog naloga kasnije u temi vezanoj za Mazdu Demio (imao je problem sa razvodnikom), pa moram ipak da se ogradim od njegovih odgovora.
    Što se mene tiče, nikako ne isključujem mogućnost da proverim auto i kod tebe ili bilo koga ko ima dijagnostički uređaj koji može da očita Picassa.
    Sada mi nije neophodno, ali uskoro planiram neke radove, pa ko zna...?

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

Drugarski te savetujem da svome ocu otvoriš poseban nalog, ako njega ve? to "mrzi"...

Comment

Working...
      X