Imam neki cudan problem, koji nikako nemogu da dokucim. Ponekad kad krenem u prvih par 100m upali mi se ESP lampica i cujem cudno zvuk motora kao da odjednom nema zvucnu izolaciju ili da je hauba otvorena. Broj obrtaja je normalan, nema povecanja/smanjenja, auto isto vuce, nema razlike niusemu osim u zvuku i lampici. Obicno sam jos na parkingu tako da ne vozim ni brzo niti imam neke krivine ili bilo sta. Posle par sekundi sve je opet normalno. Cini mi se da se cesce desava kad je brz start, posto obicno kilavim i upalim motor i radi par minuta dok ja namestim i raspakujem.
To mi se nikad ne javlja u toku voznje, vec samo nakon kretanja do prvog km. Zvao sam par ljudi koji imaju isti auto i nisu imali takvih problema, vec mnogo dosadnijih paljenja ESP-a kad neki senzor zeza.
Inace auto je pre nepunih mesec dana imao redovan servis i dijagnostiku u Porscheu i najveci problem koji su nasli su zacepljene mlaznice za pranje stakla Prijatelji koji ima garazu je gledao i vozio, sve je u perektnom stanju.
Da li neko ima predstavu sta to moze biti?
To mi se nikad ne javlja u toku voznje, vec samo nakon kretanja do prvog km. Zvao sam par ljudi koji imaju isti auto i nisu imali takvih problema, vec mnogo dosadnijih paljenja ESP-a kad neki senzor zeza.
Inace auto je pre nepunih mesec dana imao redovan servis i dijagnostiku u Porscheu i najveci problem koji su nasli su zacepljene mlaznice za pranje stakla Prijatelji koji ima garazu je gledao i vozio, sve je u perektnom stanju.
Da li neko ima predstavu sta to moze biti?
Comment