Originally posted by Nenad
auto izgubio snagu
Collapse
X
-
Meni turbina fijuce kao luda (i to ne ono sitno zvizdanje nego bas duboki fijuk kao policija
) ....E sad znam da se taj zvuk javlja kad turbina ode u q....ali meni auto(za sad) ide bolje od fabrickih normi (220km/h umjesto 190km/h), tako da su "pametni" zakljucili da je chipovana te da zbog toga zvizduce
...
E sad, posto je auto prije mene vozio neki meraklija (postavio je na aftermarket tockove,amortizere,spirale,vece kocnice itd) postoji li neka fora da se takav zvuk namjerno dobije, posto zvuci bas extra i nekako mislim da je neko to namjerno napravio da se tako cuje...
1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?
***eXtreme Styling***
Comment
-
-
hebes auto kojem moras biti dipl.ing. da bi ga vozio na duzi put :-)Originally posted by BOOSTProveriti opticki da li je neka od impela zakacila do kucista i ocrtala krug. Da su sva peraja neostecena.
Aksijalni zazor se nesme osetiti pod prstima.
Uz puno srece moglo se proci bez ostecenja ."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Zvuk se javlja kad je turbina pod pritiskom...dakle kad se da gas...blowoff se cuje ja mislim na pustanje gasa tako da mislim da nije on...mada se razmisljam i njega da montiramOriginally posted by NenadAko nije stalni "fijuk" nego povremeni moze da bude aftermarket blow-off ventil.

1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?
***eXtreme Styling***
Comment
-
Comment