Greska na motoru Alfe Romeo
Collapse
X
-
Re: Odlicni motori Alfe Romeo
Originally posted by IgorOvo je slika motor 2.4 JTD
Iz Alfe Romeo 166 ( nije mogao da bude stariji od 2 godine znaci)
Za ostalo cu da precutim....
Inace uskoro Saab krece da ugradjuje bas te odlicne Alfa Romeo motore..:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
-
-
Bilo bi lepo kad bi objasnio sta se ovde vidi, tj. sta je u pitanju i sta ga je prouzrokovalo....posto nisam neki strucnjak sto se mehanike tice.
BTW. imam isti motor u Alfi, pa me bas interesuje.
I to sto Nikola kaze....moze biti 7 godina star
Comment
-
-
Neredovna izmena ulja, lom klipnjache?
Preforsiran u obrtajima?
Nema razloga da se ikad ijednom motoru slichno desi ukoliko se vozac / vlasnik pridrzavao svih pravila igre zadatih od strane proizvodjacha.
Zato, Alfisti : Bez panikeAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ovo da se desilo nekoj hondi...c c c...alfisti nisko ste pali...nov auto jos dizel i raspadne mu se motor...heheh...Sala!
Aj nemoj sad da se poprzite na ovo sto sam vam napisao,jer znamo vec da ste przenice
Dobra alfa,dobraPower of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSBilo bi lepo kad bi objasnio sta se ovde vidi, tj. sta je u pitanju i sta ga je prouzrokovalo....posto nisam neki strucnjak sto se mehanike tice.
BTW. imam isti motor u Alfi, pa me bas interesuje.
I to sto Nikola kaze....moze biti 7 godina star
Comment
-
-
Ma hajde ljudi, jedna rupa manje viseSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment