Inace samo da obavestim ljudi su doterali drugi motor iz italije i stavljen je unutra i kada su krenuli nazad u italiju i taj je izgleda pukao... nesto lupa...
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Motor sa slike je jezivo "cunderisan" :-) Kao da je novo ulje video samo kad je u fabrici "ubačen" u vozilo.
strava,užas,tiha jeza
Pozdrav svima!
BP
Inace samo da obavestim ljudi su doterali drugi motor iz italije i stavljen je unutra i kada su krenuli nazad u italiju i taj je izgleda pukao... nesto lupa...
Možda im niko nije rekao da treba da se okrenu pa su imali samo jednu brzinu??
Ako slupaju dva motora identično u kratkom roku onda nemaju pojma sa vožnjom ili im je slon prdnuo u uvo. Da su dobili baš dva felerična sumnjam.
mora da je mjenjao ulje kod jednog prodavca iz bd,koji zna ponekad da pretjera sa hvaljenjem svojih proizvoda ,meni je govorio za neko ulje kako se mjenja na svakih 30000km ,sta znas ima takvih sto povjeruju, ko onaj sto je pjeskom polirao izduvnu granu bez skidanja sa motora
Hehe. sad si me potsetio na nesto
Rodjak jednog prijatelja je kupio neku pokvarenu rusku tovatnu mast, rastvorio je u nafti do odredjene gustine, sipao u flase tu mesavinu i prodavao na buvljaku kao motorno ulje... i ljudi su to kupovali... i niko mu se nikada nije pozalio...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
pravo da ti kazem to bas i nije neka ohrabrujuca okolnost, italijani su ja mislim gori od nas sto se tice voznje i odrzavanja,cast izuzetcima
Ma daj maki, sad ga i ti pretera... Chesto idem za It, pazi; ljude voze automobile veoma zhustro (shto je normalno je li tako), da ih ne odrzhavaju, pa svaki drugi bi bio parkiran pored puta.
ovde po placevima 70% auta je iz italije,od tih 70% 30% valja a ostalo je katastrofa,skrpljeno gore nego kod nasih majstora samo da se kotrlja,na jednom golfu je stajao termostat od bojlera kao prekidac ventilatora za hladjenje (uopste mi nije bilo jasno kako su to izveli ali bilo je evidentno da je prekidac od bojlera ili od neke grijalice jer je imao onaj dio sto se vrti samo je skinut plasticni nastavak a ona bakarna sonda pricvrscena za hladnjak,a da ih vidis tek kad stignu sa slepera, sjedista ofucana,poderana,desi se da fali po komad one gume se volana ko da je neko grizo
Hm, pa valjda uvoznici tih automobila imaju ochi a? Ako nemaju ochi onda bi i na pipanje provalili te stvari...? Eh Maki, pa ti kao svetski putnik bi prvi trebao znati o chemu se tu radi... Marzha recimo? Chinjenica je da Italijani jesu prevaranti (i to gori od nas), ali brate, pa ne mozhesh ostvariti dobit 3k eura na dobrom golfu 3, nadam se da me razumesh...
pa znam ja o cemu se tu radi,ovi nasi uvoznici kad dodju tamo pogode djuture cijenu za sve aute od kojih je 10% da valja a ovo ostalo je sve skrpljeno,mada mi se za neka auta cini da im daju kao poklon jer su to sve bukvalno krsevi,ono sto valja kosta debelo,a i nelogicno je recimo golf 3 '95.god. 1.6 benz. kosta 4000 sa carinom i pdv,znaci on sebi uracuna zaradu minimum 500 eur,400-500 eur transport, 1500 eur carina i pdv i ispada da je on tamo platio to auto 1500 eur, pa ti je sve jasno, svugdje u svijetu vazi pravilo koliko para toliko muzike,samo sto se kod nas zivi u iluziji da moze za malo para dobro da se prodje
Comment