Pozdrav svima...nocas sam spajao moju alfu 156 2.4 JTD 1999 na dijagnostiku, i dobio sledece kodove gresaka
P0404 - kolo recirkulacije izduvnih gasova. opseg/performanse
P1320 - sinhronizacija bregastog i kolenastog vratila
napominjem da sam zadnji put na dijagnostici bio mozda u maju mjesecu ili malo prije toga, tada su svi kodovi gresaka izbrisani, nocas sam ove kodove zapisao i izbrisao ih, provozao auto 2-3 kilometra, i toliko koliko ga stiskao, u leru je radilo makar 20min i te kodove nije vise izbacivao
interesuje me sta moze biti problem, narocito kod ovog drugog koda, isto tako auto je krajem ljeta bilo udareno i da li je mozda udar uzrok ovih gresaka???
radio sam i dijagnostiku klime i izbacio je sledece greske
1 - senzor spoljasnje temperature u kratko spojenom kolu
3 - senzor spoljasnje temperature u otvorenom kolu
ova dva vjerovatno jer sam prilikom sudara slomio desni retrovizor gdje se i nalazi ovaj senzor temperature a izbacio je i sledeca dva koda
21 - kompresor kontrole klimatizacije, isprekidano
27 - motor za recirkulaciju, isprekidani
dijagnostiku klime nisam do sada radio tako da je moguce da su ovi kodovi negdje od ranije...
Pozdrav svima
P0404 - kolo recirkulacije izduvnih gasova. opseg/performanse
P1320 - sinhronizacija bregastog i kolenastog vratila
napominjem da sam zadnji put na dijagnostici bio mozda u maju mjesecu ili malo prije toga, tada su svi kodovi gresaka izbrisani, nocas sam ove kodove zapisao i izbrisao ih, provozao auto 2-3 kilometra, i toliko koliko ga stiskao, u leru je radilo makar 20min i te kodove nije vise izbacivao
interesuje me sta moze biti problem, narocito kod ovog drugog koda, isto tako auto je krajem ljeta bilo udareno i da li je mozda udar uzrok ovih gresaka???
radio sam i dijagnostiku klime i izbacio je sledece greske
1 - senzor spoljasnje temperature u kratko spojenom kolu
3 - senzor spoljasnje temperature u otvorenom kolu
ova dva vjerovatno jer sam prilikom sudara slomio desni retrovizor gdje se i nalazi ovaj senzor temperature a izbacio je i sledeca dva koda
21 - kompresor kontrole klimatizacije, isprekidano
27 - motor za recirkulaciju, isprekidani
dijagnostiku klime nisam do sada radio tako da je moguce da su ovi kodovi negdje od ranije...
Pozdrav svima
Comment