Dakle treba mi neki majstor koji ima alat za shtelovanje k-glave.Zvao sam Draska u zemun polju kazhe poshto vozim na plin ne mozhe mi pomoci kao nema alat.Iako moj problem nema veze sa plin samo je odvrnuta k-glava pa troshi kao bolesna.Ja ne znam ni za jednog majstora koji ima takav alat kod sebe.Kod kod kojih sam radio svi rade na uvce a to mi ne treba...
Majstor za k-glavu
Collapse
X
-
Koliko ja znam, kad se jednom raštelba ili štelba, posle možeš da joj duvaš uuuuu oči, nema spasa
Comment
-
-
Taj Goran iz Zeleznika je moj poznanik i jedan od retkih majstora za sva kola. Ima veliki servis brdo majstora ali i on uvek radi. E sada, pronasao je nacin da sredjuje glavu bez nekih origigi membrana, vec ih on sam pravi i to je tajna. Kada ih zameni, nesteluje kako treba i to je to do novog crkavanja!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by alexa05Jesu li njih dvojica 100% proverena varijanta?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ja se u potpunosti slazem sa dorom, a ko ti kaze drugacije znaj da te laze. reparacija ka glave kosta od 600 do 1200€ i moze da se uradi ali ne u srbiji. alat koji je potrban za reparaciju je bukvalno kao sajdziski + gumice ka glave.u srbiji to neradi niko(zato sam ja prodao moj auto)Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
@zverko
radili su to nekada a sada uzimaju tvoju i salju je na remont. sve ukupno traje 3 radne nedelje.na remont se dobija 12 meseci garancije samo pod uslovom ako neskines boju sa srafova.jer kada ga oni usteluju - ustelovana je .Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Skini to sranje od k glave i montiraj karburator i milina.. Moj prijatelj ima audi 80 sa k glavom i sve je to poskidano i stavljen je karburator od lade i auto ide normalno i sasvim normalno trosi.. Doduse bilo je nekih prepravki ali sve je odradjeno vrlo jeftino..Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment