sta vi mislite?
tacnije "elektronska kutija od plastike''.
kao sto je @kdf lepo opisao nacin rada.
ja cu samo da dodam da je za bilo kakav rad elektronike potrebno napajanje, a to znaci + i - .
posto je potreban ulazni impuls (sa platina) i izlazni okidacki impuls (na bobinu negativni pol) lako je izracunati da je potrebno minimum 4 razlicita signala za bilo kakvo elektronsko paljenje.
to znaci i najmanje 4 zice, elektricna spoja.
uz to, poveliki hladnjak od jednog bar 300grama je uobicajeni pratilac prekicackog tranzistora snage.
ovako napamet, verovatno je rec o praznoj kutiji u kojoj je vrednost elektronike bliska vrednosti < 1 evro sto ce reci jedan pasivni neupravljani element poput metoda kako je @kdf eksplicitno objasnio.
rezultate na peglici ja bih pripisao razlici totalno zapustenog i neispravno podesenog paljenja pre ugradnje (prema navedenim simptomima paljenje je bilo u raspadu) sa kod majstora podesenim paljenjem na meru nakon ugradnje kada se paljenje vratilo u okvire standardnog rada (fabricke normative).
da dodam jednu bitnu stvar.
kada se ugradi (pravo) elektronsko paljenje obavezno se menja i bobina za drugaciji tip, bobinu za elektronsko paljenje, da bi ugradnja elektronike imala ikakve korisnosti po pitanju perfomansi sistema paljenja ( i posledicno motora) kao i smanjenje potrosnje goriva.
tada se i ulaganje u elektronsko paljenje vrati kao povrat investicije kroz umanjenje troskova goriva.
ugradnja elektronskog paljenja bez zamene bobine se ne praktikuje, obicno.
moje misljenje, je da je placeno preskupo za kutiju sa 3 zice koje prolaze kroz istu.
o takvim reklamerskim prodajama na nevidjeno preko firmi koje nemaju adresu poslovanja vec PO Box, imam misljenje koje ne bih iznosio sada.
uopste nije bitno sta se prodaje, po pravilu je nacin (prevare) skoro uvek isti.
da dodam, sada kada sam procitao do kraja tread.
prevara definitivno i uredjaj ne radi apsolutno nista osim sto kvari postojeci fabricki sistem.
kvari zato, sto su platine i kondenzator jedan sistem a ovde se po okidanju tiristora otkaci elektricki kondenzator i nestane njegova preko potrebna uloga.
zato je i bilo problema sa paljenjem motora, preslaba varnica sa otkacenim kondenzatorom...
elementarna pravila samoindukcije.
ja bih takvu kutiju skinuo da ne steti radu motora, i ne kvari standarndi fabricki sistem sa platinama.
i preporucio pravi sistem sa neke od slika koje je @dranix poslao.
ja imam odlicna iskustva odranije sa shemom i upotrebom Boscohovog tranzistora broj 1012.
porast snage motora i smanjenje potrosnje kao rezultat, i to vrlo opipljiv.
Comment