Originally posted by Alfa145TS
Kada je skidan plin povezivan je na komp i prijavljivao je gresku na l sondi.
Resetovan komp i nije nista prijavljivao , do duse od tada sam presao oko 100 km i onda mi se prvi put desio taj problem.
Resetovan komp i nije nista prijavljivao , do duse od tada sam presao oko 100 km i onda mi se prvi put desio taj problem.
Ali mi je prezupcio skoro pa sam radio glavu ( falila mu je plastika oko prednjeg desnog tocka koja stiti motor (kaiseve) pa kada je napadao onaj sneg podvukao se pod zupcasti) tako da posle toga sam malo presao i nisam primetio da je poceo da trosi.
Nije mi jasno zasto pocne da zeza posle nekog vremena a ne stalno .
Sa paljenjem imam manjih problema i to je da samo kada je hladan, desi se da se ugasi. Ali kada se zagreje radi besprekorno (naravno do trenutka kada pocne da trokira .
Ono sto mi je neobicno jeste da je auto relativno lenj do nekih 3000 rpm ali zato posle toga vuce ko blesav
Ono sto mi je neobicno jeste da je auto relativno lenj do nekih 3000 rpm ali zato posle toga vuce ko blesav
Sto je najcrnje auto je vozne na plin max 7000 km .
Ja 5000 km i ovaj pre mene 2000.
E sada isti simptom je imao i pre ugradnje plina.
Ja 5000 km i ovaj pre mene 2000.
E sada isti simptom je imao i pre ugradnje plina.
Ajde za los ler gas ima logike da se tako ponasa ako se raskaci sonda ili protokomer. Ali ne znam sta se desava kada se zagreje (posle 15-20 km) i pocne da luduje tj. da ne prima gas i da se gusi.
Originally posted by Syncmaster
Comment