imam jedno pitanje.kako se ispituje ili proverava dali je protokomer ispravan.jeli za to postoji nekakav simulator(uredjaj) sa kojim moze da se utvrdi neispravnost istog.ja licno obicno kad posumnjam u njega promenim ga drugim koji znam da je ispravan a sta kad nemam za neki model sta onda kako.svaka pomoc dobro dosla u napred hvala svima.poz
ispitivanje protokomera
Collapse
X
-
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Problem stručne literature bi trebalo da uskoro bude rešen. Elem, na VETŠ je na smeru za automatiku prošireno polje rada i na sisteme upravljanja motornim vozilima. Najavljena je dobra literatura, čemu se iskreno nadam, jer sam odlučio da se sa ETF preselim na VETŠ, pošto mi se ne gube godine na praktično beskorisne matematičke kerefeke.
Comment
-
-
Originally posted by VeseliProblem stručne literature bi trebalo da uskoro bude rešen. Elem, na VETŠ je na smeru za automatiku prošireno polje rada i na sisteme upravljanja motornim vozilima. Najavljena je dobra literatura, čemu se iskreno nadam, jer sam odlučio da se sa ETF preselim na VETŠ, pošto mi se ne gube godine na praktično beskorisne matematičke kerefeke.Fun starts @ 3000 RPM
Alfa Romeo 146 1.8 Ts
Comment
-
Comment