ako nije tajna, koji proizvodjac nudi konkretna i korektna resenja za fsi i evnetualno tsi motore? kolika je, ili kolika ce biti cena uredjaja, okvirna?
Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ugradnja plina u Renault Megane I
Pozdrav svima,
Od ponedeljaka sam ponosan vlasnik ovog autica i za sada su utisci fantasticni. Naravno sleduje mu i ugradnja plina, pa me interesuju iskustva, saveti, koji uredjaj ugraditi.....jednom recju, svacije misljenje je dobrodoslo.
Megane I Phase 2
2002 Godiste
Motor 1.6L 16V 79KW/107KS (K4M-708) Plasticna usisna grana.
Presao 60.000Km
Ove ili sledece nedelje, treba da mu se odradi servis, da mu se izmenjaju svi filteri i tecnosti, svecice, zupcasti...mozda i ciscenje dizni, pa kad se uverim da je sve ok, pravac ugradnja gasa.Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
Comment
-
-
Obavezno je ubrizgavanje gasa, u zavisnosti od uređaja i majstora od 600€ pa naviše.
BTW
da se neponavljamo po zilion puta, slična je situacija za sve 4-voro cilindrične motore sa multipoint ubrizgavanjem.
Comment
-
-
Može naravno, obavezno je sekvencijalno ubrizgavanje. Izbor uređaja prepusti majstoru, koji će ugrađivati gas.
Comment
-
-
Nisam uspeo da nadjem odgovor na moje pitanje.
A ono glasi:
kupio bih FIAT Marea 2.0 20v (149ks) i ugradio plin u nju.
Pretpostavljam da ide sekvent uredjaj. Sta preporucujete od marki i koliko je skuplja ugradnja, s obzirom da motor ima 5 cil. ?
Comment
-
-
Posto ste se sva 3-ica navukli na 5-cilindrase, evo vam okvirni odgovor, vec je receno da moze, sekvencijalni sistem, ako je oko 600 EUR moguce naci za 4 cilindra, a oko 1000 za "sestake", onda bi trebalo da se moze naci za oko 800 za 5-cilindrasa... Najbolje ce biti da za konkretnu cijenu kontaktirate konkretnog majstora (majstore), i saznate vise detalja...
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Drugar oce da ugradi plin cim mu dodje auto iz nemacke tj sa carine
Procito sam dosta postova ali niko nepita konkretno za
Opel vectru 1.8 16v 03.2001 85 kW / 116 PS ima plasticnu granu znaci sekvencijalni sistem sad dilema koji uredjaj da upasuje u nekih 800 e sa atestom i gde u beogradu ima proveren majstor za to posto ima milion servisa.
Hvala unapred
Comment
-
Comment