Godisnja taksa za vozila na pogon na gas!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

buduci da Milan Vujanic vec duuugo vozi na gas

hm, zar ne vozi Mercedes 200D prastari 123, posto su mi tako rekli neki koji stanuju u njegovoj blizini ,da ga u tom autu redovno vidjaju, doduse bilo pre jedno 3 godine. ??

a sve i da se pita taj Milan Vujanic Srbija je prihvatila Kjoto protokol i potpisala ga a tu pise ponesto i o gasu i obavezuje i ovu zemlju na tu temu bez obzira na pojedince i njihove stavove ma ko da su.

bar do 2.008. gas ne bi smeo da se dira u smislu drzavnih zahvatanja i umanjenja atraktivnosti kao goriva sto je opste prihvacen termin plan u Evropi po pitanju gasa i auto gasa.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Zamolio bih bez politike, ovo je forum o automobilima i pomalo gasu...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

Doro, jel moze ovako? "Srbija, odnosno drzavna zajednica ne postuje ni mnoge druge preuzete medjunarodne obaveze, pa ne vidim da ce postovati Kjoto protokol, tako da se ne bih oslanjao na takav pristup."

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Može
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gaston
            CBC Senator XXL
            • 24.03.2005
            • 324
            • N BG - Batajnica

Pre neki dan sam cuo da se od NG predvidja taksa sa gas u autu bez obzira na namenu auta kubikazu i sl , naravno potreban je atest , i to se spominje cifra od 15.000 din . Zna li neko nesto ili je nacuo ?
            Meni je i ovako registracija preko 20 k din , ako i ovo dignu vozim peglicu sa motorom od kultivatora.
            27.5 god za djevrekom auta snova :
            Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• CikaKure
              CBC Senator XXL
              • 14.08.2005
              • 668
              • Beograd

Gde i od koga si to cuo? Budi malo precizniji. Ljudi svasta govore, sto ne znaci da je uvek opravdano, razumno, zasnovano na argumentima, cinjenicama...

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

nemojte o tome...nema od toga ništa...kakvih 15.000din....
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Ma nema sanse da to uvedu...to su babske price!
                  Power of dreams !!!

Comment

• No name
                    CBC Veteran
                    • 28.02.2005
                    • 164
                    • Novi Sad

Mozda i uvedu tu taksu,ali ne verujem da ce biti ista visina takse za sva vozila,jer ako na primer bude tih 15 000din to je za nekog oko polovina vrednosti redovne registracije,a za moj auto (oko 7000din) to je duplo skuplje od redovne registracije

Comment

• CikaKure
                      CBC Senator XXL
                      • 14.08.2005
                      • 668
                      • Beograd

E o tome govorim! Pojavi se neko sa pricom "cuo sam". Ako si cuo, navedi gde, kako i od koga, razlog, motivaciju i dooobro proceni koliko je ta prica utemeljena i verodostojna, umesto sto Honda kaze "babska", pa je tek onda siri dalje.

Comment

• gaston
                        CBC Senator XXL
                        • 24.03.2005
                        • 324
                        • N BG - Batajnica

Pa ja vas ne obavestavam nego pitam da li je neko cuo , moj drugar ugradi gas kod nekog novootvorenog servisa gde mu radi zena na X rata, pre toga su prodavali racunare nebitno , i od nje dobije ovavestenje i jos njegov pasa koji radi na studiu B kaze da je usput nesto nacuo za takav predlog koji treba da se predlozi na usvajanje.I meni je sumanuto ali zato i pitam a ne primam se na prvu loptu i ako kod nas nije nenormalno da ti uvedu i porez na alu felne sto se ne bih iznenadio , do maja sam imao privat firmu od 92 ge i za godinu dana bilo je vise novih nebuloza nego za svo predhodno vreme.
                        27.5 god za djevrekom auta snova :
                        Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• dukili
                          CBC Veteran
                          • 29.08.2005
                          • 104
                          • pancevo

Originally posted by driverGT
                          A tri sata nocu.Eto ide njegov kolega i kaze :U redu je kolega je malo popio.Laku noc......UZASssss

hahhaa glupa pandurcina!
                          "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
                          da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• dukili
                            CBC Veteran
                            • 29.08.2005
                            • 104
                            • pancevo

Re: Tehnicki pregled bez atesta...

Originally posted by Danijel 9k
                            Ako ima neka dobra dusa da zna gde moze da se odradi tehnicki (bez atesta) uz "cascavanje" majstora neka mi posalje iskustava na PM ili ako hoce javno ovde na forumu.

Pozdrav
                            moj savet, odes u agenciju koja radi prenos vlasnistva, registraciju i slicno, pricas sa gazdom a ne sekretusama, i objasnis mu stvar - takva i takva. licno sam to izveo, ostavio saobracajnu i licnu kod njih (dobio potvrdu o deponovanju zbog murije) i u ponedeljak dosao po produzenu registraciju, zeleni karton, medjunarodnu vozacku. i da dodam, auto nije na moje ime, vozim ga uz punomoc, znaci produzio sam registraciju "na tudje ime" i naravno - ima plin.

kostalo je 2500 skuplje nego da sam sve sam radio, ali mislim da se isplati.

naravno, nisam ni video zgradu tehnickog pregleda.
                            "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
                            da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

Working...
                            X