Auto se gasi na ler gasu, MB190E(i),1987,SPI,2.0,77KW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • duh koji hoda
    CBC Veteran
    • 10.03.2009
    • 123
    • djavolja varos

Re: Auto se gasi na ler gasu, MB190E(i),1987,SPI,2.0,77KW

e nije bas za ovu temu ali jedva sam nasao "cuvarkucu" i sada mo je vec bolje gorky

Comment

• electro_world
      CBC Početnik
      • 18.08.2009
      • 9
      • Europe

Pokusavao sam odvrtanjem i zavrtanjem metalnog (sa gornje strane) i plasticnog (plavog, sa zadnje strane reduktora / isparivaca) podesivaca, skidao sam minus klemu, podesavao sam plasticni deo, ventil (ovde na slici) i uspeo sam da zadrzim broj obrtaja na 900 kada pustim papucicu gasa. Ne mogu da tvrdim sta je najvise doprinelo.

Dok stoji, motor pokrenem na benzin, prebacim na gas na 2000 - 3000 obrtaja, pustim papucicu gasa i - vise se ne gasi.

Probao sam da vozim na plin i - u voznji nema vecih problema, oseti se da je potrebno dodatno podesavanje, jer, na primer, u voznji je u redu, u redu je i kad se zaustavljam na semaforu (ne gasi se nego ode na 900 obrtaja), ali, kad krenem, kad pritisnem papucicu gasa, precesto se zatrese i stane.

Ima li neko pravilo, optimalan redosled podesavanja ova dva ventila na reduktoru / isparivacu i onog na racvi?

Hvala za svaku sugestiju!

Comment

• Crki
        CBC Član
        • 26.07.2008
        • 71
        • Požarevac
        • ford fokus

ajd ja da mudrujem,kao stručan sam , imao sam sličan problem na mom fordu kada sam menjao filter vazduha,nisam dobro namestio i gasio se na leru na plinu,sa većim gasom normalno je radio,na benzin je normalno radio,proveri kućište filtera, creva.........

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Imaš lepljive teme o štelovanju ispraivača pri vrhu foruma.... Fema je loša kopija Lovato isparivača pa pogledaj za njega...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• electro_world
            CBC Početnik
            • 18.08.2009
            • 9
            • Europe

Juce ujutro sam podesio ler gas na oko 950-1000 (automatik je pa kad prebacim u "D" i dok je pritisnuta papuca kocnice - ide na 850-950), snaga je podesena tako da se ne gasi priliko ubrzanja, kretanja na semaforima, ali ni usporavanja na semaforima i krivinama (smanjio sam snagu do mere da se ne trese prilikom starta ili kocenja), juce i danas testiram u gradskoj voznji i na otvorenom putu, uglavnom, ponasa se solidno.

Comment

Working...
            X