Ne znam gde bih ostavio svoj komentar, ovde ili u temi potrošnja plina, ali sam se ipak odlučio za ovu.
Prosto sam iznenađen koliko se ljudi lepe za cenu derivata, a malo gledaju na kvalitet.
Napomenuću, iz pouzdanih izvora, da istraživanje koje je izvršeno, kod ljudi koji dosta provode vremena vozeći,
cena tek na trećem mestu. Na prvom mestu je kvalitet, pa usluga.
Cena na prvi pogled jeste privlačna, ali je pitanje šta ćete za nju dobiti.
Nova kola su skupa za održavanje i mnogo je važno šta ćete u njih sipati. Lošije gorivo, češće popravke.
Za kraj malo matematike, zbog lakšeg računanja:
Ako Vam je potrošnja TNG-a 10l/100km, a cena 80 din = 800 din,
a ako je lošiji gas i potrošnja se penje na npr 11l/100km po ceni 73 din = 803 din,
iz toga sledi da je za kvalitetan TNG i 7 din/L mala razlika.
Moj savet: pazite gde i šta sipate u svoja vozila...
Upravo zbog razloga napred navedenih konstantno pratim potrošnju i u slučaju povećanja iste zaobilazim pumpu na kojoj to primetim. ""Kvalitet" plina posmatran kroz praćenje potrošnje nije, najčešće, direktno proporcionalan sa cenom plina.
Zato bi ovu temu trebalo tranformisati da se pored cene, napise i potrosnja (povecanja/smanjena okvirno toliko i toliko, subjektivno ali ipak donekle se moze uociti trend).
Naravno to podrazumeva da se napise ovo tek nakon potrosenog rezervoara, a ne ono čuveno: "videcemo kakva ce potrošnja biti".
Moj savet: pazite gde i šta sipate u svoja vozila...
Istina, samo je problem na koji način ja kao potrošač mogu da kontrolišem kvalitet. Ako se baziram na potrošnju, ja kao neko ko se time bavi znam da se mora potrošiti par rezervoara da sad ne objašnjavam zašto. Dok ja potrošim par rezervoara oni se tri puta pokvare i poprave...
Sonic potrosnja zavisi od mnogo stvari,prvo motor,da li je paljenje podeseno, svecice,kablovi,filter za vazduh,da li su vam gume napumpane kako treba, da li je sve vreme merenja u autu jedna,dve ili vise osoba, zatim pisem konkretno za Beograd, u koje vreme se vozite i kuda se vozite, nije isto kad ja krenem u 07,00h na posao i vracam se u 20,00 ili kad neko krene u 08,30 i vraca se u 16 ili 17h po najvecoj guzvi. Naravno da mnogo zavisi i od nacina voznje da li vozite lagano ili ostrije. Imam kolegu koji vozi Suzuki Marutija koji ima 800 kubika,stanuje na Bezanijskoj kosi, ima 300 metara do autoputa, ima 7 km do posla firma je odmah uz autoput, sam je u kolima, krece na posao oko 06,30, vraca se oko 19,00 nema guzve uopste, nema semafora, vozi lagano do70km/h i hvali se kako mu auto "po gradu" trosi manje od 5 litara. Jedino sto to ne mozete okarakterisati kao "gradsku voznju". Druga stvar je nacin na koji mere potrosnju. Jedini pouzdan nacin po meni je sipanje na istoj pumpi, pun rezervoar pa dopunjavanje kad se predje (zavisno od zapremine rezervoara) 200-300 km, ja kad merim idem na istu pumpu i isti pistolj gde sam prethodno punio. Sve ostale metode ne mozete okarakterisati kao tacne i pouzdane.Kad pricate o kvalitetu, ne mora da znaci da ako je gorivo skuplje na nekoj pumpi, kvalitetnije od onog jeftinijeg. MB Gas ima razlicite cene na skoro svim pumpama zavisno od konkurencije. Zadnjih par godina sipam kod njih i nikad nisam imao problema sa povecanom potrosnjom, koju bih mogao povezati sa kvalitetom gasa. Nekoliko puta sam sipao na druge dve pumpe za koje sam cuo da imaju "kvalitetniji" gas.Jednu su hvalili majstori iz karburator servisa i mehanicari iz komsijskih radionica, a drugu taksisti. Ja nisam osetio nikakvu razliku u vuci i radu motora, a ni u potrosnji,jedino je cena bila veca, pa sam se vratio na MB Gas. Mozda se kod novih automobila sa sekvent uredjajima primeti neka razlika, kod mene (venturi + karbrator) nije tako.
Slažem se u potpunosti da zavisi od mnogo faktora, ali znam šta ću odgovoriti na pitanje: kolika mi je prosečna potrošnja na 100 km?
Sigurno neću reći pa zavisi koliko nas je u kolima, da li su mi naduvane gume i sl.
U pravu si da je tako najmerodavnije meriti potrošnju, kad pređeš 100km, dopuniš i tačno znaš koliko će L da stane.
Po meni je najbolje kad nešto ide po preporuci...ako su majstori na dobrom glasu, treba ih poslušati, s druge strane, što se tiče taksista, samo one koji toče pun rezervoar, a ne one koji sipaju po 300 din plina više puta.
"Istina, samo je problem na koji način ja kao potrošač mogu da kontrolišem kvalitet. Ako se baziram na potrošnju, ja kao neko ko se time bavi znam da se mora potrošiti par rezervoara da sad ne objašnjavam zašto. Dok ja potrošim par rezervoara oni se tri puta pokvare i poprave...(c)
Ako se pokvare, ne idem više na tu pumpu...a loš kvalitet mozda se ne oseti u vožnji, ali će se sigurno osetiti u bržem odlasku na servis!
Comment