Izludjuju me taxisti.. Prešao sam samo 140 km sa 17 litra plina.. Pa koliko je to "velika" potrošnja? Pa do sada sam prelazio 160km.. Sad ja treba da računam koliko je
to na 100km...
Dobra ideja, sad ću da aktiviram blog, kako iznervirati majstora...
Lakše i za računjanje i za pamćenje, (sipanih litara * 100) / sa pređenih kilometara.
Taksisti tako računju zato što za svaku smenu (ako ih više vozi jedna auto) sipa 5 litara i računana na tih 5, što nema veze sa životom.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Prosto neverovatno da niko nista nije pisao na ovu temu vec vise od dva meseca...
Evo novosti: od danas (03.09.2010.) na NIS-ovim pumpama gas kosta 56 dinara za litar (bio je 55)
Subotica- EURO Gas 54 din, NIS-55 dindzi...Ubi nas standard...kako ne donesu odluku da zamrznu cene goriva na godinu dana,nego samo plate znaju da zamrznu...govna lopovska
Juce sam prolazio kroz Sabac i video cene plina istaknute po pumpama 51-52 din....Loznica 52 din?!!
Posto nisam sipao bio sam sa drugim autom mozda neko moze da potvrdi ovaj info!
Nova cena gasa i na "Knez - petrol"-u na ulazu u Surčin: umesto 49,90 sada je 51,90 din/lit
Ovo je super cena (ako je još važeća) jer je svuda u Beoradu 57-58 din/l.
Kako doći do navedene pumpe i molim za potvrdu da je cena ista u trenutku slanja posta.
Pumpa je na glavnom putu od Nbg za Surčin, odmah posle skretanja za stari put za aerodrom. Stvarno sam sipao tamo pre mesec dana za 49 din, tačno koliko staje u praznu bocu. Mislio sam da će stati "malo više", ali je sve bilo ok.
Comment